Ziua Logo
  Nr. 4701 de vineri, 27 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Drink team
-- Tamas si N'Doye s-au distrat pe cinste dupa infrangerea cu FC Timisoara, aducand din nou in atentie viata nesportiva a dinamovistilor
La exact un an de la scandalul "Maneaua", cand trei jucatori ai lui Dinamo au fost filmati la ziua lui Gabi Torje consumand bauturi alcoolice si cantand un cantec care proslavea rivala Steaua, o noua aniversare a mijlocasului din "Groapa" a adus un nou scandal cu accente bahice. Astfel, marti noaptea mai multi jucatori dinamovisti au mers intr-un club pentru a-l sarbatori pe Torje, majoritatea dintre ei plecand la o ora si in conditii rezonabile din local.
Exceptie au facut Gabi Tamas (foto), regele neincoronat al fotbalistilor-petrecareti din zilele noastre, si Ousmane N'Doye, care au baut pana spre dimineata, cand au intrat si in conflict cu paparazzi care ii urmareau. Ziarele de scandal l-au surprins si pe Cosmin Moti intrand in club, insa se pare ca acesta a fost fotografiat la prima petrecere, cea care s-a facut cu "binecuvantarea" sefilor. Astfel, dupa ce majoritatea "cainilor" au mers acasa, in jurul orei 23, N'Doye a mers in alt club, unde a dansat si a baut pana dimineata. Initial, Tamas a plecat acasa, dar a aflat de petrecerea lui N'Doye si nu a ezitat sa mearga sa-si sustina colegul. "Conducerea a luat si va lua si in continuare masuri. Eu nu am cum sa ii penalizez, singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa nu-i bag sa joace. Tamas si N'Doye vor suporta consecintele Regula�mentului de Ordine Interioara. Moti nu are legatura, el nu a fost acolo. Au fost vreo sapte baieti la petrecerea data de Torje si la 11 fara cinci au plecat acasa. Apoi cei doi au facut ce-au facut", a comentat ieri Cornel Talnar, antrenorul principal al lui Dinamo. Conform regulamentului la care s-a referit tehnicianul, amenda pentru astfel de iesiri este de 5000 de euro. Daca N'Doye este la prima astfel de iesire, cel putin facuta publica, el fiind pana acum doar un excentric, lista lui Tamas este una impresionanta, inceputa acum multi ani, pe cand juca la Brasov, si continuata pe la toate echipele pe la care a trecut. Numai in ultimii doi ani, de cand a revenit la Dinamo, fundasul central a fost protagonistul unor scandaluri de proportii, impresia lasata de sefi fiind aceea ca il mai tolereaza doar pentru a nu-i strica iremediabil imaginea, cu scopul de a reusi sa-l vanda undeva in aceasta iarna.
"Gorila" lui N'Doye
La iesirea din clubul unde s-a destrabalat, mijlocasul senegalez a sesizat paparazzi pe care a reusit sa-i fenteze, intrand in masina fara sa ii fie facuta vreo fotografie compromitatoare. In schimb, acesta si-a trimis un prieten, tot de culoare, care i-a agresat pe fotografi, in incercarea de a pune mana pe un aparat. Individul a fost ridicat de un echipaj al Politie, care l-a luat la sectie pentru audieri. Tamas a iesit pe sapte carari, cu un fluier atarnat de gat, a si incercat sa fluiere, apoi a devenit agresiv cu fotografii, neezitand sa sara la bataie.
Bogdan GHEORGHE - bogdan.gheorghe@ziua.ro 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Fotbalisti de calitate................   de ROSSY
Potai rosii bete...   de Zold Janos
A r h i v a
  Stache al lu' Zapacitu    
  UCL - ETAPA A 5-A    
  Bute amenintat cu KO!    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
  Anul Donetk    
  Modelul Unirea    
  Petrescu modest    
 Top afisari / comentarii 
 Conspiratie si contraconspiratie (3903 afisari)
 Criza, aisbergul lui Basescu (1888 afisari)
 Paradisul starurilor se naruie (1770 afisari)
 Cine nu-l voteaza pe Traian Basescu (1429 afisari)
 Readusa la viata dupa 15 secole (1189 afisari)
 A fost sau n-a fost trucat filmuletul cu Basescu lovind un copil  (4287 afisari)
 Copilul lovit de seful statului in 2004: "Basescu m-a impins pentru ca spusesem o prostie. Nu a fost ceva care m-a marcat"  (3897 afisari)
 C.V. Tudor: Basescu isi bate nevasta ca pe tambal. Odata a oprit masina SPP-ului si a aruncat-o in zapada (3264 afisari)
 Marturia profesoarei Ramona, cea din cauza careia s-a sinucis un tanar de 19 ani: "Alex m-a sanctionat asa cum mi-a promis" - VIDEO (2642 afisari)
 Frumusete de 2 metri: Instantanee de la o sedinta foto cu cel mai inalt model feminin din lume (FOTO) (1849 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00859 sec.