Ziua Logo
  Nr. 4684 de joi, 5 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Crucificare si decapitare pentru un pedofil saudit
Si in Yemen, pedofilii au parte de aceeasi soarta
In Arabia Saudita urmeaza sa aiba loc o executie care, potrivit convingerilor locale si nu numai, este exact pe masura faptelor comise: violarea a cinci copii. Una dintre victime - un baietel de numai trei ani - a fost lasata sa moara in desert.
Condamnarea la moarte a pedofilului in varsta de 22 de ani a fost aprobata si de Curtea de Apel din Riad, capitala Arabiei Saudite. Astfel, sentinta urmeaza sa fie pusa in aplicare in cel mai scurt timp posibil, dar nu se stie deocamdata daca va avea loc o executie publica. Violatorul de copii, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a fost arestat in urma cu cateva saptamani, la scurt timp dupa ce a incercat sa-si recruteze urmatoarea victima - un baietel caruia ii propusese sa-l insoteasca de la scoala spre casa. Din fericire, copilasul, in varsta de sapte ani, a scapat teafar, iar informatiile sale au fost deosebit de pretioase pentru anchetatori. Potrivit acestora din urma, pedofilul a profitat de naivitatea a cinci copii, cu varste cuprinse intre trei si sapte ani, pe care i-a racolat ziua in amiaza mare, la iesirea de la scoala. Ii momea in masina sa si apoi ii ducea in desert. Cea mai mica dintre victimele sale, un baietel de doar trei ani, a fost abandonata in desert, unde, spun anchetatorii, a murit de sete. Violatorul va fi mai intai crucificat intr-un loc public, dupa care va fi decapitat de un calau profesionist. Nu se stie daca executia propriu-zisa va fi una publica sau va avea loc departe de ochii multimii. In Arabia Saudita, anul acesta au avut loc 56 de executii, in conditiile in care legea permite pedeapsa cu moartea pentru fapte precum violul, crima, renegarea religiei, jaf armat sau trafic de droguri.
Camelia CIOBANU, camelia.ciobanu@ziua.ro 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
evident   de Sobru.......
A r h i v a
  Moartea unui vizionar    
  Rihanna rupe tacerea    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Mossadul si Operatiunea "Livada" (2332 afisari)
 Curtea repara ce au stricat partidele (2211 afisari)
 Stampilim, Maria Ta! (1853 afisari)
 Israelul captureaza un vas iranian (1390 afisari)
 Croitoru a cazut pe versuri (1388 afisari)
 Fort Hood,Texas: Masacru in cea mai mare baza militara din lume - 12 morti si 31 de raniti (4586 afisari)
 Cititi cel mai tare banc din lume! (4079 afisari)
 Dupa 20 de ani: Autorul deturnarii Revolutiei, Ion Iliescu, se rafuieste cu cei care ii cer adevarul despre decembrie '89 (2870 afisari)
 Scandal la "Dansez pentru tine": Unii concurenti acuza juriul de aranjamente (VIDEO) (2314 afisari)
 Afla aici daca faci parte din categoria cu risc mare de infectie cu AH1N1! (2249 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00964 sec.