Ziua Logo
  Nr. 4683 de miercuri, 4 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Craiova - CFR, derby-ul "sferturilor"
-- FRF a organizat ieri tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, care a adus meciuri in general dezechilibrate, cu trupele din prima urna valorica mari favorite.
Capul de afis al acestei faze este, fara indoiala, intalnirea dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, chiar daca niciuna dintre echipe nu traverseaza cea mai buna perioada. Inghesuita in campionat, unde se afla pe loc retrogradabil, "Stiinta" are tot interesul sa mearga in semifinale, faza in care din competitie nu ar mai face parte detinatoarea trofeului, dar nici Steaua, Unirea Urziceni, Rapid sau Timisoara. "E cel mai greu adversar, singurul cu care nu as fi vrut sa jucam, dar daca ne calificam ne depunem o candidatura serioasa la castigarea trofeului", a comentat Adrian Mititelu tragerea, anuntand ca partida va avea loc la Craiova si ca echipa sa isi va juca meciurile de acasa la Severin abia din returul campionatului. Cele mai usoare meciuri par sa le aiba FC Vaslui, acasa cu International Curtea de Arges, si FC Brasov, pe propriul teren cu Gloria Bistrita. Argesenii joaca bine in deplasare, au eliminat Rapidul in optimi, insa e greu de crezut ca pot furniza o noua surpriza in fieful unei echipe care a castigat ultimele cinci meciuri consecutive. Bistrita are in CV eliminarea Stelei in "optimi", insa ii va fi greu la Brasov, cu atat mai mult cu cat situatia din Liga I ii da batai de cap suficiente lui Halagian pentru a se mai gandi si la Cupa. In fine, un meci aparte este cel dintre Astra si Dinamo. Prahovenii sunt priviti ca un fel de satelit neoficial al "cainilor", cu multi jucatori imprumutati acolo, inclusiv atacantii titulari Liviu Ganea si Miranda, si cu patronul Ioan Niculae extrem de apropiat de conducerea lui Dinamo. Si Astra a furnizat o surpriza in optimi, eliminand Timisoara la lovituri de departajare, ramanand de vazut daca echipa lui Napoli va opune rezistenta celei bucurestene. "Stiu ca se vor face speculatii, dar asta ii motiveaza foarte mult pe cei de la Astra sa arate ca nu e asa", a comentat ieri Vasile Turcu, vicepresedintele lui Dinamo. (B.G.)
Cupa Romaniei (sferturi)
Astra Ploiesti - Dinamo
Univ. Craiova - CFR Cluj
FC Vaslui - Inter C. Arges
FC Brasov - Gloria Bistrita
* partidele se joaca in mansa unica, pe 17, 18 si 19 noiembrie, pe terenul primei echipe, iar castiga�toarea se califica in semifinale
A r h i v a
  Umbra lui Andone    1 comentariu
  Fara arbitri straini din retur    
  Bergodi - la pace cu Steaua    1 comentariu
  Pariul lui Petrescu    1 comentariu
  UCL - ETAPA A 4-A    
  Noroc cu Lucescu    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Basescu pregateste un sah-mat prin intermediul Gallup (4629 afisari)
 PSD tradat pentru Basescu (3336 afisari)
 Ospatarul lui Ceausescu, achitat dupa moarte (2624 afisari)
 Basescu si Videanu au "uitat" 155 mp sub Cathedral Plaza (2620 afisari)
 Prostituata in Irak (1695 afisari)
 Penibil si rusinos: Surprinsa de mama ei in timpul unei partide de sex oral! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR) (7695 afisari)
 Ministerul de Interne ºi-a fãcut conturi pe Facebook, Twitter, Youtube ºi Yahoo Messenger (3777 afisari)
 Jurnalul unei pitipoance parasite face furori pe Internet: "Hai ma, Daniel, suna-ma! Daca vezi chestia asta, te rog eu, suna-ma!" (VIDEO) (3039 afisari)
 Legea reorganizarii agentiilor e constitutionala: 10 zile libere neplatite pentru bugetari? (2727 afisari)
 Romania, transformata de politicienii si presa de la Kiev in principalul vinovat de situatia interna din Ucraina (2666 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00787 sec.