Ziua Logo
  Nr. 4680 de sambata, 31 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Dulaul" a rupt lantul Rapid
-- Doar sase echipe mai au antrenorul cu care au inceput campionatul
Viorel Hizo si-a dat aseara demisia de la Rapid. In locul lui, de echipa se ocupa directorul tehnic Nicolae Manea, care va sta pe banca la meciul cu Otelul Galati. "Dulaul" a fost nemultumit de criticile lui George Copos dupa eliminarea din Cupa.
Rapid ofera a douaspre�zecea schimbare de antrenor in Liga I, Viorel Hizo plecand ieri de pe banca tehnica a giulestenilor dupa numai 11 etape. Desi echipa este pe locul trei in clasament, la doua puncte de FC Timisoara, eliminarea din Cupa a fost un pretext serios pentru George Copos pentru a-si critica antrenorul si echipa. "Sa mearga toti la fabrica!", a tunat proletar patronul Rapidului si primul care s-a conformat a fost Hizo. El nu mai poate fi angajat la nici o "uzina" din prima liga, conform regulamentului FRF. Rugat sa dea detalii despre despartirea de Rapid, Viorel Hizo a refuzat orice declaratie. In locul lui a fost numit Nicolae Manea, cel care a condus ieri antrenamentul giulestenilor. Manea va sta pe banca la meciul Rapid - Otelul, care se va disputa duminica, urmand ca la inceputul saptamanii viitoare sa se decida asupra numelui viitorului antrenor. Hizo nu s-a bucurat de simpatie printre jucatori, care au acuzat in permanenta duritatea lui. Sibianul a avut totusi rezultate, iar echipa juca frumos. In plus, a promovat jucatori promitatori precum Dobroiu, Paun, Raduta sau Ionita. Matic, unul dintre jucatorii revelatie ai cam�pionatului, a fost inca un pariu castigat al celui mai varstnic antrenor din Liga I (62 de ani), dupa "matusalemicul" Halagian. Hizo a discutat cu Copos problemele contractuale inerente in astfel de situatii, patronul fiind cel care a avut initiativa intalnirii. Un alt posibil motiv de despartire, in afara ostilitatii vestiarului, a fost declaratia dura a lui Copos dupa rezultatul de la Pitesti, 1-2 in Cupa cu International Pitesti. Hizo a fost nemultumit si de faptul ca patronul a considerat ca echipa a jucat "bambilici" in jocul incriminat, iar de aici pana la acceptarea despartirii nu a fost decat un pas.
Ovidiu DRAGAN, ovidiu.dragan@ziua.ro 
 Afisari: 117  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Nu scuipati!    1 comentariu
  Grigoras nu se teme    
  Zagrebul penalizat, Timisoara spera    
  LIGA I - ETAPA A 12-A    
  Straini la derby-uri    
  Protasov demis    
  Manea tranzitoriu    
  Unirea Urziceni fara sefi    
  Onicas a luat doua etape    
  CUPA ROMANIEI - OPTIMI DE FINALA    
  Scandal in rugby    
  Recuperare la munte    
 Top afisari / comentarii 
 Jaf de miliarde de euro in bugetele publice (2599 afisari)
 Razboi civil in Ucraina (2214 afisari)
 Demontarea mitului Sfintei Coroane maghiare (1874 afisari)
 Guvernul care politizeaza si sfideaza (1630 afisari)
 Pierdut guvern. Nu ofer recompensa! (1583 afisari)
 Focoasa Sanziana Buruiana: Cristiano Ronaldo mi-a propus o partida de sex in trei! Vezi ce i-a raspuns romanca celui mai bine platit fotbalist din lume! (2757 afisari)
 Un afis electoral al lui Traian Basescu, pus pe fatada unui bloc, decupat de un locatar in dreptul ferestrei  (2709 afisari)
 Aparitie misterioasa: Un nor in forma de cruce brazdeaza cerul chiar deasupra unei biserici! (FOTO) (2661 afisari)
 Scandal intr-o scoala americana: Profesoara de sociologie preda lectii de sex unui elev de 13 ani (2322 afisari)
 Ota Benga - pigmeul care a contribuit, fara voia sa, la aparitia nazismului (2263 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00813 sec.