Ziua Logo
  Nr. 4674 de sambata, 24 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Triunghi amoros la Aviva
Foto 1
Reputatia Aviva, gigantul in asigurari din Marea Britanie care activeaza si in tara noastra, a fost serios zdruncinata. Cu doua zile in urma, a fost deconspirata o adevarata bomba: directorul executiv al firmei, barbat mai mult decat insurat, avea de luni bune o relatie extraconjugala cu una dintre colegele sale, al carei sot detine o functie de conducere la aceeasi companie.
Andrew Moss (foto 1) - 51 de ani, barbat casatorit si tata a patru copii, director executiv al unei firme de succes, cu salariu de aproximativ 2,3 milioane de euro pe an - a recunoscut ca are o relatie amoroasa cu una dintre subalternele sale directe. Pentru a face situatia si mai complicata decat pare pana acum, trebuie precizat faptul ca femeia in cauza - Deidre Galvin, 45 de ani - este sotia sefului de la Resurse Umane pentru Europa al aceleiasi institutii, Andrew Moffat (foto 2). In nebunia starnita de socanta veste - denumita de presa londoneza ca "triunghiul Aviva" - compania a fost nevoita sa emita o "extraordinara si extrem de jenanta" declaratie oficiala pentru a apara onoarea patata a lui Andrew Moss. Presedintele Aviva, lordul Sharman de Redlynch (foto 3), a declarat: "Andrew a fost foarte sincer cu mine si sunt de parere ca nu a fost incalcata absolut niciuna dintre regulile companiei noastre. Sunt foarte multumit de faptul ca aceasta nefericita intamplare nu a afectat in niciun fel rolul pe care il detine - acela de director executiv. Am toata increderea in capacitatile sale profesionale". In prezent, cei doi amanti si-au parasit partenerii oficiali si s-au mutat sub acelasi acoperis. Asemenea majoritatii marilor companii, Aviva interzice in mod expres relatiile dintre persoanele care activeaza pentru aceeasi institutie si mai cu seama dintre cei care lucreaza direct impreuna.
foto 2
Amanta a demisionat
Dar, se pare ca Andrew Moss nu a prea incalcat aceasta importanta regula a firmei deoarece l-a informat pe lordul Sharman in legatura cu natura relatiei dintre el si nevasta sefului de la Resurse Umane, din clipa in care aceasta a devenit mai mult decat o aventura trecatoare. Cu aproape doua saptamani in urma - dupa o sedinta secreta dintre presedintele firmei, directorul executiv si amanta acestuia - Deidre Galvin, de doua ori maritata pana in prezent, si-a dat imediat demisia din pozitia de director al departamentului Resurse Umane. O sursa din cadrul companiei a marturisit:" Toti trei au cazut de acord asupra faptului ca ea trebuie de urgenta sa paraseasca firma. Daca ma intrebati pe mine, mi se pare tare ingrat si iresponsabil sa te implici intr-o relatie amoroasa cu cineva care-ti este direct subordonat. Si-au dat seama ca daca ea ar ramane aici, n-ar face decat sa complice mai mult situatia. Andrew nu a avut nicio secunda intentia sa demisioneze. Chiar daca ar fi vrut, presedintele nu l-ar fi lasat sa plece pentru nimic in lume".
foto 3
Casnicii cu probleme
Potrivit vecinilor, Andrew Moss si-a parasit casa pe care o impartea cu Susan - cea care i-a fost sotie devotata vreme de 25 de ani - si copiii lor - Helena, Sophie, George si William, toti cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. Susan, 49 de ani, lucra ca asistenta medicala cand l-a intalnit pe sotul ei, absolvent de Oxford. Cand a fost intrebata de un reprezentant al presei ce are de declarat in legatura cu stanjenitorul subiect, femeia a spus scurt ca "este o chestiune personala pe care nu doreste sa o discute", dar a confirmat faptul ca sotul ei nu mai locuieste cu ea. Andrew Moss isi are asigurat locul de munca deoarece el a transformat anonimul brand Norwich Union in prosperul Aviva de astazi, prin campanie publicitara intesata de staruri (printre care Bruce Willis, Elle MacPherson si Ringo Starr). Aventura celor doi a demarat, cel mai probabil, in vara acestui an, cand cei doi au fost desemnati sa lucreze impreuna pentru un nou proiect. Potrivit surselor din interior, in casnicia lui Moss existau deja ceva probleme, iar Deidre Galvin si sotul sau intentionau, sa se separe.
Ana Munteanu, anamaria.munteanu@ziua.ro 
Alte articole
  Barbatul acuzat ca si-a transformat fiica in amanta a fost arestat: "Mi-am miscat organul sexual printre picioarele ei, fara sa o penetrez"    (2009-08-12 11:00)
  O fetita din Iasi a fost amanta propriului tata, timp de sapte ani. Mama era foarte geloasa    (2009-08-11 15:22)
  A primit opt ani de inchisoare, dupa ce si-a ucis amantul in timpul unei partide de sex sado-masochiste    (2009-06-19 11:10)
 Afisari: 610  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Injectia pentru diabetici, salvarea grasutilor    2 comentarii
  Inca o vedeta dupa gratii    
  Trafic cu artefacte    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Tradatori pentru o stea (3005 afisari)
 "Sa refacem Romania lui Decebal!" (2151 afisari)
 Ce n-ar trebui sa mai faca viitorul Presedinte (1557 afisari)
 Dictatura bancilor (1380 afisari)
 Guvernul Croitoru in bataie de joc, dar fara Boc (1040 afisari)
 Premiu de 5,3 milioane de euro la Loto 6/49 (3166 afisari)
 S-a culcat cu 900 de barbati si nu are nici un regret (2704 afisari)
 ''Poarta catre Dumnezeu'' a aparut si pe cerul Romaniei, dupa cel din Rusia (VIDEO) (2527 afisari)
 Renasc pretentiile imperiale ale Japoniei? Premierul nipon Hatoyama sustine ca Asia de Est trebuie sa "conduca lumea"! (2419 afisari)
 Dragi romani, Basescu este singurul politician pentru care marimea conteaza! (VIDEO) (1886 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01255 sec.