Ziua Logo
  Nr. 4664 de marti, 13 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stea completa
-- Ros-albastrii i-au recuperat deja pe Emeghara, Ov. Petre (dupa accidentari), Dayro si Plesan (de la echipa a doua) si ii asteapta sa revina si pe Tanase si P. Marin
Mircea Paun - ZIUA FOTO
Tragerea pe linie moarta a lui Tininho (contract desfacut), Grzelak si Bibiskov nu este una intamplatoare la Steaua. In locul portughezului a revenit Emeghara, Plesan a reintrat si el in lotul echipei mari, iar Ov. Petre va fi apt de joc peste doua-trei saptamani, atunci cand se asteapta si refacerea lui Tanase.
Stoichita se poate considera un om bucuros dupa stagiul de pregatire pe care Steaua l-a intreprins la Brasov, acolo unde, profitand de pauza competitionala generata de meciurile nationalei, trupa din Ghencea si-a pus la punct capitolul pregatire fizica. "Am indeplinit exact ce ne-am propus. Dupa 18 meciuri oficiale era nevoie sa incarcam bateriile, sa ne punem la punct fizic, sa mai adaugam o caramida la edificiul pe care eu am inceput sa-l construiesc de cand am venit", a declarat Stoichita. Bucuria noului antrenor al Stelei vine din faptul ca mai multi jucatori accidentati sau trimisi la echipa secunda a clubului au revenit in randurile echipei mari. Prima "victorie" a fost Plesan, jucator pentru care Stoichita a facut lobby, mijlocasul acceptand pana la urma diminuarea contractului de la 180.000 de euro pe an la 120.000, dar asta in schimbul unei hartii conform careia se poate transfera in strainatate doar pentru 100.000 de euro. In aceeasi situatie se afla si Dayro Moreno, columbianul acceptand deja diminuarea contractului; acesta a marcat si un gol in meciul pe care Steaua l-a disputat contra celor de la FC Snagov, scor 3-0. "Dayro a dat gol, OK, dar sa fie modest in continuare si sa nu viseze aiurea. Sa ramana cu picioarele pe pamant si, daca vrea sa realizeze ceva, sa faca exact ceea ce ii cer eu, sa ma asculte ca un sfant", a declarat "Lippi". Alte doua noutati din lotul ros-albastrilor sunt cei doi "vechi" accidentati, Ov. Petre si Emegahara. Accidentat inca din luna aprilie, mijlocasul s-a refacut total dupa operatia pe care a efectuat-o la Isokinetic, Bologna, si va intra in programul de pregatire alaturi de colegii sai. Cel mai probabil, Ov. Petre va fi apt de joc pe la mijlocul lunii noiembrie, dupa partida cu Unirea Alba Iulia. Nigerianul Emeghara a intrat in meciul cu FC Snagov, el resimtind inca dureri la genunchi, dar se pare ca va fi destul de repede apt de a-i lua locul accidentatului P. Marin. "S-au refacut Emeghara si Petre, o sa vina si Plesan, il astept si pe Tanase. Voi avea cea mai ingrata misiune, sa aleg doar 11 care sa fie titulari, dar e cea mai placuta postura pentru un antrenor", a spus Stoichita.
Cristian MUNTEANU, cristian.munteanu@ziua.ro 
A r h i v a
  A semnat Stoichita!    
  Gimnastica in saracie    
  Tineretul cauta revansa    
  EURO 2011 - GRUPA 1    
  Stiri pe scurt    
  Lucescu la bilant    2 comentarii
  Paine si sare la Piatra Neamt    
  Vinovatii lui Mircea: arbitrajul si Mutu    1 comentariu
  Accept orice decizie!    
  Costea nu renunta    
 Top afisari / comentarii 
 Nastase si Mitrea il darama pe Geoana (4027 afisari)
 Boc lucrat cu bilele la vedere (2578 afisari)
 Ce urmeaza daca motiunea trece (2522 afisari)
 Romania, Absurdistanul UE (2519 afisari)
 Oprescu cel mai periculos contracandidat in sondajul PDL (2496 afisari)
 Full-contact in avanpremiera la Cotroceni: Basescu incearca un upercut, Antonescu fenteaza si marcheaza (5536 afisari)
 UPDATE 15:15 Motiunea a trecut. Guvernul Boc 2, primul Executiv demis, in 20 de ani, prin motiune  (3050 afisari)
 Fosta sotie a lui Gascoigne, declaratii-soc: Ma batea si ma forta sa fac sex de 10 ori pe zi! (2489 afisari)
 Esti o tipa bine si ai silicoane? Ori esti barbat si porti tanga? Scannerul de la aeroport le vede! (FOTO/ VIDEO) (2300 afisari)
 LIVE Basescu l-a plans pe Boc si se jura sa respecte Constitutia (VIDEO) (2049 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00852 sec.