Ziua Logo
  Nr. 4660 de joi, 8 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Pesedistii vor sa scape de ghinion pe 13
-- Seful pesedistilor a sunat adunarea in partid, avertizandu-si colegii ca sunt obligati sa voteze motiunea de cenzura pentru a da semnalul invingerii cuplului Boc - Basescu. Ziua aleasa este marti, 13 octombrie.
Pesedistii au jubilat ieri dupa ce au castigat o prima batalie in razboiul contra pedelistilor, reusind sa impinga votul asupra motiunii de cenzura inaintea asumarii raspunderii Guvernului pe legea pensiilor. Pasul doi pentru conducerea social-democratilor consta in fortarea propriilor parlamentari sa nu defecteze in momentul votului. Liderii de grup Viorel Hrebenciuc si Ion Toma au fost insarcinati sa supravegheze modul in care se comporta fiecare social-democrat pentru ca operatiunea de daramare a Guvernului sa nu se transforme intr-un fiasco. "PSD va sustine motiunea de cenzura. Partidul a decis. Marti, 13 noiembrie, este ziua cand ghinionul se sparge", a declarat raspicat Geoana. Parlamentarii de Constanta, indemnati de Radu Mazare sa nu se ralieze demersului, sunt impartiti, nestiind daca sa asculte de edil sau de centru. O parte dintre ei ne-au dezvaluit ca se gandesc sa nu se prezinte la vot. "Lui Geoana ii este frica sa nu pateasca la fel ca la motiunea de cenzura din 2007, cand multi parlamentari PSD nu l-au ascultat si Guvernul Tariceanu a ramas in picioare", ne-a spus un vicepresedinte social-democrat.
Seful pesedistilor a fost avertizat de catre consilierul sau Cozmin Gusa ca se pregateste o capcana pentru social-democrati, deoarece exista un blat intre PDL si UDMR. "Acest lucru se va petrece dupa ce PSD va vota motiunea de cenzura, iar Guvernul Boc II va cadea, domnului Basescu oferindu-i-se in zilele urmatoare posibilitatea de a forma un Guvern Boc III, cu UDMR, pe baza unei intelegeri scrise si publice, cu o parte din minoritati si cu parlamentari dezertori de la PNL si PSD", a fost semnalul de alarma tras de Gusa. El i-a spus lui Geoana ca poate intra in acest joc doar daca are un acord scris cu PNL si UDMR.
Cristian ANDREI - cristian.andrei@ziua.ro 
 Afisari: 358  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
inca un pic...   de SOL
A r h i v a
  Banda lui Boc    36 comentarii
  Miting-mamut cu buget redus    4 comentarii
  Politrucul PNL Olteanu trimis de PSD la BNR    19 comentarii
  Razboi total in Parlament    6 comentarii
  Nu pentru referendum    7 comentarii
  Biden vine la Bucuresti    7 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Banda lui Boc (3533 afisari)
 OZN deasupra Capitalei (2454 afisari)
 Traian Basescu se teme de Sorin Oprescu (2309 afisari)
 Razboi total in Parlament (1384 afisari)
 Politrucul PNL Olteanu trimis de PSD la BNR (1376 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: Cititi si va cruciti ce poate face un angajat al statului roman. ROMAVIA implicata in traficul de armament  (2862 afisari)
 Cerc luminos straniu deasupra Moscovei (VIDEO) (2250 afisari)
 Tom Cruise e mai mult un prieten homosexual, decat un sot - spune Katie Holmes (2130 afisari)
 Traian Basescu a plans din nou. De acesta data a recitat o poezie proprie: Deasupra cerul se inalta, /Si de pe el privesc in jos... (VIDEO) (2128 afisari)
 Herta Müller: Comunismul este la fel de nociv ca și național-socialismul, ca perioada hitleristă, ca lagărele... (1666 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01506 sec.