Ziua Logo
  Nr. 4656 de sambata, 3 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Lansat printre epave de avioane
-- Congresul Aliantei PSD-PC s-a desfasurat in incinta Romaero, printre epavele avioanelor dezafectate si zgomotul asurzitor al celor care decolau de pe Aeroportul Baneasa.
Puzderie de oameni din toate partile tarii au venit sa-l salute pe presedintele partidului, Mircea Geoana, cel pe care ei il vad deja viitorul presedinte al Romaniei. Conform organizatorilor, la Congresul de anul acesta au participat aproximativ 12.000 de oameni.
Intr-un hangar, pesedistii au cautat sa organizeze totul cat mai bine, insa inevitabil, nu tuturor le-au convenit locurile ce le-au fost rezervate, discutiile aprinse intre cativa membri ai partidului, din Teleorman, fiind elocvente." Nu stau dom'le eu aici, ca nu vad nimic. Am venit sa-l vad pe Geoana, nu sa ma uit la ceafa aluia din fata mea!", se agita unul dintre "combatanti". Totusi, daca in incinta lucrurile s-au aranjat pana la urma, afara, printre tonetele de mancare, oameni veniti de departe priveau mahniti la sandviciurile prea scumpe pentru buzunarele gaurite de criza. "Daca tot voiau sa ne faca un bine si sa ne dea si noua mancare, puteau macar sa o dea mai ieftina, daca nu gratis. Pai, eu sunt pensionar si vor sa dau 6 lei pe o chifla din asta, cu o bucata de salam la mijloc?", se plangea unul dintre participanti. Pe langa mancarea scumpa, nici bauturile nu erau prea ieftine. O simpla sticla de suc, care in magazin nu depaseste 1,5 lei, la tonetele prezente la Romaero costa dublu.
Pe langa pensionari si oameni care s-au invoit de la serviciu s-au aflat si foarte multi elevi, care au decis ca mai importanta este cursa politica pentru alegeri, decat cursurile ce i-ar fi tintuit in bancile scolii. Imbracati si frezati mai mult pentru o seara in club, decat pentru o adunare politica - din care oricum nu pricepeau mai nimic - pustanii erau fericiti ca in urma acestei participari au scapat de ore."Nu ne-a obligat nimeni si cand le-am spus profesorilor unde plecam, nici ei nu ne-au zis nimic. E bine asa, ca mai scapam si noi de la ore si ne-am plimbat si gratis", s-a alintat pe langa noi Ionela, care la sfarsitul acestui an scolar trebuie sa dea Bacul.
Robert MIRCEA, robert.mircea@ziua.ro 
 Comentarii: 4 Afiseaza toate comentariile  
Epava, intre epave   de Mache
Copie ieftina   de cumanus
Chiul   de N.Brasoveanu
Sa inteleg ca Geoana este sapat de propiul partid ?   de sorge
A r h i v a
  Un Playboy pentru Cotroceni    8 comentarii
  Debarcare neconstitutionala    9 comentarii
  Decapitarea prefectilor PSD    2 comentarii
  Apolitic, dar politic    
  Reprezentanti ai Guvernului numiti ilegal de Boc si Blaga    3 comentarii
  Geoana a murit, traiasca Antonescu & Oprescu    36 comentarii
  Roman erou la New York    9 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Geoana a murit, traiasca Antonescu & Oprescu (3504 afisari)
 Un Playboy pentru Cotroceni (2785 afisari)
 Debarcare neconstitutionala (2113 afisari)
 Sex cu subalternele (1908 afisari)
 "Mostenitorii" lui Plesita nu se lasa... (1651 afisari)
 Madonna si Lady GaGa s-au paruit intr-un studio de televiziune! (VIDEO) (4148 afisari)
  Hitler ar fi murit de moarte buna in Argentina (3809 afisari)
 Nepotul lui Elvis a mostenit atat infatisarea, cat si talentul bunicului sau (2457 afisari)
 Lapovita si ninsoare in noiembrie, viscol in decembrie VEZI PROGNOZA PE TREI LUNI (2403 afisari)
 Vanghelie: Simpatica doamna Udrea nu a fost inregistrata doar de DGIPI, ci si de alte servicii aflate in subordinea lui Traian Basescu (2304 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00829 sec.