Ziua Logo
  Nr. 4649 de vineri, 25 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Bancherul care si-a nenorocit familia
-- In Marea Britanie a debutat procesul unui bancher multimilionar, acuzat ca si-a strangulat sotia care se pregatea sa-l paraseasca pentru un alt barbat. Spionand-o pas cu pas si inregistrandu-i toate convorbirile telefonice, Neil Ellerbeck, 46 de ani, a aflat ca sotia - Kate, 45 de ani - ii este infidela si ca intentioneaza sa divorteze pentru antrenorul de tenis al fiului lor. Cu mintea zdruncinata de perspectiva pierderii familiei - aveau impreuna doi copii -, dar si ingrozit de faptul ca averea urma sa se imparta, barbatul si-a strans consoarta de gat.
Omorul s-a petrecut la domiciliul lor din nordul Londrei, in noiembrie anul trecut. Ieri, fostul bancher al HSBC a fost adus in fata instantei care va stabili ce pedeapsa urmeaza sa primeasca pentru fapta sa oribila. Procurorul de caz Edward Brown a precizat ca in posesia lui Ellerbeck - care avea el insusi o relatie extra�conjugala ce dura de sapte ani - s-au descoperit nu mai putin de 127 de ore de inregistrari ale unor convorbiri telefonice din care rezulta ca sotia ii fusese infidela in mai multe randuri, unul dintre amanti fiind chiar un prieten de familie.
Din respectivele inregistrari se pare ca cel mai tare l-a ranit pe bancher aprecierea facuta de sotia sa cu privire la viata sexuala "extraordinara" pe care o avea cu antrenorul de tenis. Descris de apropiati si de fosti colaboratori drept "ambitios si bun profe�sionist", Neil Ellerbeck castiga foarte multi bani.
Era foarte mandru de copiii sai si in aparenta erau o familie unita. In realitate, insa, fiecare din cei doi soti isi vedea de propria viata: bancherul avea o amanta de ani buni si un cont secret in care reusise sa adune peste 500.000 de lire sterline, in timp ce partenera sa de viata se consola si ea cum putea. (C.C.)
 Afisari: 717  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Brigitte Bardot obsedata de sinucidere    3 comentarii
  Apa pe Luna    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Generalul Olaru arunca manusa (5938 afisari)
 Biserica cu spatele la zid (2351 afisari)
 Ghaddafi a facut spectacol la ONU (2305 afisari)
 Covei: vand masini si sparg seminte (990 afisari)
 Criterii (988 afisari)
 Tanara prinsa beata la volan bate politistii din sectie (VEZI VIDEO) (1849 afisari)
 Coincidenta bulgareasca la Loto 6/49: Numerele 06, 22, 41 si 43 au iesit castigatoare de doua ori consecutiv la Bucuresti (1618 afisari)
 Jaf la drumul mare din fonduri europene (1496 afisari)
 Incredibil! Portarul lui IFK Goteborg si-a micsorat poarta in timpul meciului! (VIDEO) (1398 afisari)
 Cel mai trist catel din lume (FOTO) (1223 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00773 sec.