Ziua Logo
  Nr. 4646 de marti, 22 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Cozmanca palit de Iliescu
-- Fostul nomenclaturist PCR a ramas fara carnet de membru PSD
Foto: AGERPRES
Presedintele de onoare al pesedistilor ne-a declarat ieri ca ideea formarii unui nou partid de stanga de catre Octav Cozmanca este "o prostie, deoarece nu se poate construi un partid de stanga impotriva PSD". Iliescu l-a atacat din nou pe fostul camarad despre care a spus ca nu face parte din "fortele responsabile" care doresc inlaturarea lui Traian Basescu din fruntea statului. Pentru acuzele aduse partidului, Octav Cozmanca, fost nomenclaturist comunist, a fost exclus ieri din randul social-democratilor.
Atacurile lui Octav Coz�manca impotriva pesedistilor l-au iritat extrem de tare pe Ion Iliescu, care a pus inaintea prieteniilor sale dragostea pentru partid. "Aceasta iesire a domnului Cozmanca aduce evident deservicii partidului si candidatului sau si slujeste domnului Basescu. Aceasta e valabil, cu atat mai mult cu cat domnului Octav Cozmanca a anuntat ca va sustine campania domnului Sorin Oprescu. A-l contrapune pe Sorin Oprescu candidatului PSD si nu actualului presedinte, in ultima instanta tot in favoarea lui Traian Basescu se soldeaza intreaga actiune", a scris pe blogul sau fostul presedinte.
El a sustinut ca planul de construire a unui nou partid de stanga dupa alegerile prezidentiale va fi sortit esecului si a caracterizat proiectul drept "o prostie". Mircea Geoana le-a spus colegilor sai sa nu faca valva in jurul "cazului Cozmanca", pentru a "nu i se da o importanta mai mare decat merita". "Sunt putini oameni care sunt alaturi de el (n.r. - Cozmanca), maxim cinci pe care ii stiti. Nu trebuie sa reactionam prea tare", a fost mesajul sefului PSD, conform unor surse din partid. Pentru a arata ca nu il preocupa subiectul, Mircea Geoana a raspuns cu o intrebare retorica "de unde sa aduca Cozmanca voturi, de la el de acasa?".
Vanghelie e scarbit
"Sa le fie rusine. Oamenii astia nu au avut curaj niciodata in viata lor din pacate, s-au folosit si au beneficiat de toate privilegiile partidului timp de 20 de ani si unul si celalalt. Acum se dau cascadorii rasului, au prins curaj dintr-odata brusc tinand cont de faptul ca se maimutaresc si vin in sprijinul lui Traian Basescu in pachet cu Sorin Oprescu. Mi se face scarba", a declarat Marian Vanghelie, facand referire la Octav Cozmanca si Miron Mitrea. De aceeasi parte a baricadei cu seful pesedistilor din Capitala s-a situat si fostul strateg Vasile Dancu. "Din aceasta adunare in jurul lui Oprescu s-ar putea sa piarda mai mult decat castiga.
Oprescu are o imagine buna, are o incredere buna in acest moment si imaginea lui este de om sincer, de om care nu este inrolat in sistem si nu cred ca ar putea merge cu un mesaj duplicitar, pe de o parte sa spuna ca este independent, iar pe de alta parte sa fie sprijinit de cei care au fost eliminati din PSD, de fostii activisti ai PCR", a afirmat Dancu, citat de Agerpres. El a sustinut ca Octav Cozmanca incearca sa-si consolideze o retea de activisti pe care i-a folosit in perioada cand era secretar general la PSD.
Cristian ANDREI, cristian.andrei@ziua.ro 
 Comentarii: 10 Afiseaza toate comentariile  
He-he-he ! Iote ca i-a picat fisa si lui nenica Ilici !...   de gili
Iliescu e un guru   de camycatze
NU-L COMPATIMITI PE COMUNISTUL COSMANCA, PUSCARIABILUL.   de rosu ovidiu
mai exact e vorba de iliescu , nastase , si gasca lor din care vad ca face parte si geoana prostul    de markizzu
dupa 20 de ani ar trebui schimbat ceva in psd ca au avut timp destul sa demonstreze    de markizzu
ARTICOL din NATIUNEA   de Romeo Tarhon
CE PROST ESTE ILIESCU   de texanu
Ia venit ceasul lui Cozmanca ! Bolsevicul care a fost trimis in Elvetia la Versoix dupa    de ionion
Fostii nomenclaturisti .....   de victorasu
Mai baieti Cozmanca stie ce face .   de sorge
A r h i v a
  Congres la Romaero    1 comentariu
  Liberalii merg la Curte    1 comentariu
  Investitie cu sigla de partid    1 comentariu
  PDL gata de prezidentiale    2 comentarii
  Nemirschi iar la control    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Tupeu de Carrefour (5267 afisari)
 Dupa ei potopul (2771 afisari)
 Basescu infierat de Arhiepiscopul Robu (2103 afisari)
 Moldova nu este a voastra (1994 afisari)
 Cozmanca palit de Iliescu (1766 afisari)
 Scena porno in parc: Un minor isi arata penisul si pipaie o adolescenta, pe o banca (VIDEO)  (11242 afisari)
 O romanca s-a dezbracat complet la un control al politiei (2820 afisari)
 Noi imagini cu Michael Jackson: regele pop apare slabit, dar decis sa faca fata repetitiilor pentru concertele de la Londra! (VIDEO) (1607 afisari)
 Statul acasa iti poate aduce mai multi bani decat mersul la serviciu (1585 afisari)
 O avocata din Timisoara, snopita in bataie de sase tigani! (VIDEO) (1527 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00728 sec.