Ziua Logo
  Nr. 4639 de luni, 14 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Criticile lui Douglas
-- Filmele independente bune isi gasesc cu greu distribuitori in aceasta perioada de recesiune, a declarat actorul Michael Douglas sambata, la Festivalul International de Film de la Toronto (TIFF).
"Daca ne uitam la acest festival, remarcam ca industria americana a distribuitorilor de film traverseaza o perioada dificila", a spus actorul intr-o conferinta de presa organizata pentru promovarea lungme�trajului "Solitary Man", de David Koppelman. "Numarul filmelor de calitate pe care le gasim la TIFF si care nu au un distribuitor in SUA este scandalos. Exista aici productii foarte bune care reprezinta talente si care nu au un distribuitor", a adaugat el. Organizatorii TIFF au refuzat sa comenteze asupra acestui subiect inainte de incheierea festivalului, pe 19 septembrie. Insa mai multe alte vedete, printre care George Clooney, s-au alaturat criticilor lui Douglas. "Este cu siguranta dificil sa produci un film acum", a spus Clooney. "Fac eforturi pentru a incerca sa fac filme respectand limitele unui buget... insa este dificil", a adaugat acesta. "Trebuie sa schimbam modelul economic dupa care sunt facute filmele pentru actori ca mine. Acesti actori ar trebui sa joace pentru aproape nimic. Daca filmul aduce bani, atunci actorul face bani . si daca nu face bani, actorul va fi facut filmul pe care si-l dorea", a spus acesta. Traditia impune ca evenimentul sa fie frecventat de marile studiouri si de marii distribuitori de filme, intrucat la festival sunt prezenti si numerosi reprezentanti ai presei americane. (D.M.)
A r h i v a
  Elton John va fi tata    1 comentariu
  Inaltarea Sfintei Cruci    1 comentariu
  Chitaristul Texas in stare critica    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Masonii lui Danacu se leapada de statul roman (4561 afisari)
 Basescu aparat de papagalul EvZ (3594 afisari)
 Fratii de Arme protejati de EvZ (2233 afisari)
 Inaltarea Sfintei Cruci (1873 afisari)
 Sfarsitul haiduciei lui Bandris (1606 afisari)
 O descoperire revolutionara: Lumea ar putea sa nu ramana niciodata fara hidrocarburi (3281 afisari)
 Ioana Visan, dama de companie preferata a lui Berlusconi: "E un libidinos si pe deasupra arata si groaznic" (2826 afisari)
 Camerele video de la Metro Baneasa filmeaza in cabinele de proba - VIDEO (2571 afisari)
 Un sarpe cu picior a fost descoperit in China (1904 afisari)
 Breb, orasul maramuresan unde Printul Charles este vecin cu un fotograf britanic venit sa caute "raiul pe Pamant"  (1783 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00788 sec.