Ziua Logo
  Nr. 4623 de miercuri, 26 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Huliganii reclamati
Dinamo a depus ieri la Sectia 6 o plangere impotriva derbedeilor care au intrat pe pista de atletism la meciul cu Slovan, provocand suspendarea partidei. Aceasta atitudine este o premiera in fotbal, dar si o formalitate necesara pentru ca Politia sa incerce identificarea si incadrarea juridica a vinovatilor.
Oficialii dinamovisti au depus ieri dimineata reclamatia, una fara de care Politia nu ar fi putut demara cercetarile pentru identificarea celor care au rupt gardul si au intrat pe teren. Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a explicat ca este o procedura normala a unei parti care se considera vatamata si care solicita organelor statului depistarea vinovatilor. "Din acest moment, politia incepe cercetarile pentru identificarea tuturor celor care au incalcat legea. Este foarte important faptul ca, prin Legea 4/2008, se pot folosi inregistra�rile video proprii si cele ale clubului, iar imaginile sunt probe care se vor folosi pentru incadrarea juridica a celor vinovati. Dupa finalizarea cercetarilor, li se va intocmi dosar penal daca se dovedeste ca infractiunea este de natura penala sau vor primi sanctiune administrativa, daca infractiunea este de ordin administrativ", a explicat Ciocan. Interesant este ca, la cate incidente violente au avut loc pe stadioanele din tara si in special din Bucuresti, este prima data cand un club depune plangere la politie, desi pagube materiale si de imagine au mai fost si alte dati. Prin aceasta premiera, Dinamo a incercat sa se disocieze de proprii fani, subliniind acest lucru si in materialul trimis la Comisia de disciplina a UEFA.
A r h i v a
  Poli decimata    
  Semenya, si femeie si barbat    1 comentariu
  Platim pentru Omer    
  Stiri pe scurt    
  Decizia UEFA, pedeapsa dreapta    
  Collina pune arbitri la derby    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Macarale argintii rad in soare (2949 afisari)
 E.T. in capcana (2642 afisari)
 Taierea bugetarilor (2453 afisari)
 Romania land of choice era pe stoc (2117 afisari)
 DESINCTO SRL pregatea teapa fregatelor (1634 afisari)
 Un copil si-a lasat mama in chiloti, in public! (VIDEO) (3879 afisari)
 Michael Jackson traieste? Un clip in care starul apare coborand din masina Medicinii Legale face furori pe Internet (VIDEO) (3537 afisari)
 Monstrul din Loch Ness a fost gasit pe Google Earth (FOTO) (2549 afisari)
 Fara machiaj, Sharon Stone este de nerecunoscut (FOTO) (2126 afisari)
 Iat-o pe Madonna in camera hotelului de pe Calea Victoriei! (FOTO) (1981 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00803 sec.