Ziua Logo
  Nr. 4623 de miercuri, 26 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
FC Timisoara joaca diseara la Stuttgart returul cu VfB, cu sanse minime
Poli decimata
Banatenii nu si-au facut nici o clipa iluzii ca, dupa infrangerea din tur, ar mai avea sanse sa intoarca rezultatul in partida de la Stuttgart. Valoarea net superioara a echipei lui Marica, plus propriile sale limite, condamnau FC Timi�soara la o eliminare din play-off-ul UEFA Champions League, chiar daca o unda de speranta de mai intrezarea prin declaratiile fotbalistilor. Toate visele s-au ruinat incepand de sambata si pana ieri, cand jucatorii lui Sabau au cazut ca mustele, astfel ca antrenorul va avea serioase batai de cap in alcatuirea unui unsprezece decent.
Alexa si Artiom Karamian, doi dintre jucatorii de baza ai echipei, merg in Germania doar ca turisti, ei fiind suspendati pentru cumul de cartonase galbene, iar Cisovski si Nibombe, fundasii centrali titulari in acest start de sezon sunt accidentati, la fel si Luchin, un al treilea aparator. In aceste conditii, Sabau are un singur "central" valid, Scutaru, cel care a fost folosit numai ca mijlocas la inchidere in ultima vreme. Problemele insa nu se opresc aici. Latovlevici, inlocuitorul lui Karamian pe partea stanga a liniei defensive, este si el incert, tot asa Parks si Magera. Revenirea lui Bourceanu, jucator care acum un an si trei luni evolua in Liga a II-a, este vazuta ca un eveniment providential la Timisoara, iar Gigel Bucur, singurul atacant apt 100% este privit ca un adevarat Mesia in Banat.
Cei care sunt de obicei rezerve vor intra printre titulari, iar pe banca isi vor face loc si doi-trei jucatori de la tineret. In aceste conditii, Timisoara are sanse practic nule sa intoarca acel 0-2 din tur, chiar daca probabil si nemtii, la adapostul avansului de acum o saptamana, vor mai menaja cativa titulari. Ciprian Marica are din nou sanse sa fie titular, dupa ce in weekend, 1-1 la Dortmund, a fost rezerva nefolosita, in timp ce alti jucatori de baza vor fi odihniti.
Totusi, presa germana atrage atentia ca Babbel, care nu a inceput stralucit campionatul, avand o victorie, un egal si o infrangere in primele trei runde, isi doreste un rezultat concludent.
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Semenya, si femeie si barbat    1 comentariu
  Platim pentru Omer    
  Stiri pe scurt    
  Decizia UEFA, pedeapsa dreapta    
  Collina pune arbitri la derby    1 comentariu
  Huliganii reclamati    
 Top afisari / comentarii 
 Macarale argintii rad in soare (2949 afisari)
 E.T. in capcana (2642 afisari)
 Taierea bugetarilor (2453 afisari)
 Romania land of choice era pe stoc (2117 afisari)
 DESINCTO SRL pregatea teapa fregatelor (1634 afisari)
 Un copil si-a lasat mama in chiloti, in public! (VIDEO) (3879 afisari)
 Michael Jackson traieste? Un clip in care starul apare coborand din masina Medicinii Legale face furori pe Internet (VIDEO) (3537 afisari)
 Monstrul din Loch Ness a fost gasit pe Google Earth (FOTO) (2549 afisari)
 Fara machiaj, Sharon Stone este de nerecunoscut (FOTO) (2126 afisari)
 Iat-o pe Madonna in camera hotelului de pe Calea Victoriei! (FOTO) (1981 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00827 sec.