Ziua Logo
  Nr. 4619 de vineri, 21 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Cu locotenentii dupa ea
Udrea i-a tarat dupa ea la Comisie si pe cei doi secretari de stat din MT, unul pedelist si celalalt pesedist, care nu fusesera invitati la audieri. Prezenta celui din urma, Corneliu Popovici, membru al Consiliului National al PSD, a fost comentata, dat fiind faptul ca provine din acelasi partid cu "anchetatorii" Aurelia Vasile si Nicolae Banicioiu, insa majoritatea colegilor de partid au explicat ca nu vor fi luate masuri politice impotriva acestuia.
Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a gasit o scuza lui Popovici, spunand ca probabil acesta a fost prezent sa-i dea sfaturi lui Udrea: "Noi ne confruntam in Romania in momentul de fata cu o dictatura si ne confruntam cu o sfidare la adresa Constitutiei. Este incredibil ce se intampla si ce poate sa faca acest omulet care se numeste Elena Udrea.
Problema nu este ea, problema este de unde pleaca si cum pleaca acest tip de gandire si aceasta mentalitate de a sfida si de a calca in picioare pe toata lumea crezand ca merge cu Serviciile (n.r- Serviciile Secrete) si cu alte lucruri sa inregistrezi si sa sperii lumea. Pur si simplu se incearca intimidarea celor din Comisie. Pur si simplu ea sfideaza pe toata lumea si face ce vrea cu banii si isi permite orice tip de lux.(....) Un singur personaj in Romania poate sa-si permita, care se regaseste si in presedintele Romaniei si in ministrul Turismului reprezinta toate institutiile din Romania, doar pentru simplul fapt ca exista un anumit tip de relatie cu Traian Basescu".
Telefonul lui Vanghelie
Prezenta la o emisiune televizata, miercuri seara, Elena Udrea a readus in discutie faptul ca initiativa pentru Comisia constituita la Parlament ii apartine in exclusivitate lui Marian Vanghelie. Contactat telefonic, Vanghelie ne-a spus: "Nu am nicio problema sa recunosc ca sunt unul dintre cei care am considerat ca este normal ca adevarul sa se afle. Nu am putut fi sunat sa mi se spuna sa stau linistit. Nu fac parte din cei care poate fi sunat. Telefonul meu nu raspunde la domnul Cocos, doamna Udrea sau Traian Basescu si la altii din aceasta gasca. Nu poate fi apelat, sa stiti. E un telefon destul de destept si intelege cui nu trebuie sa raspunda".
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
SA DEMISIONEZE O DATA   de GHIA
A r h i v a
  Udrea a premeditat jignirea Parlamentului    44 comentarii
  Flori de la liberali    4 comentarii
  Pogea scutierul democrat    2 comentarii
  Turismul pleaca la bai    
  Ciopartirea Ucrainei    20 comentarii
  Darile la stat, majorate cu inflatia pe trei ani    
  Universitatea Oradea, fabrica de doctori bananieri    5 comentarii
  Suspectii in continuare la datorie    
  Circul Andronescu - Spiru Haret incheiat oficial    2 comentarii
  Surorile lui Coposu, in drepturi    5 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Ciopartirea Ucrainei (4325 afisari)
 Udrea a premeditat jignirea Parlamentului (2806 afisari)
 Tradarea lui DIP a gonit americanii (2702 afisari)
 Circul Andronescu - Spiru Haret incheiat oficial (2099 afisari)
 Universitatea Oradea, fabrica de doctori bananieri (1822 afisari)
 Taiat in doua de un camion, mai are puterea sa ii vorbeasca celui care a filmat accidentul! (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE) (2586 afisari)
 Vanghelie dezvăluie: "Cei care au ascultat in comisia de anchetă Udrea au fost oameni din SPP puși de Băsescu" (1626 afisari)
 Avionul de supraveghere care poate zbura cinci ani non-stop! (FOTO) (1539 afisari)
 Elena Udrea "s-a blocat" in termeni": Comisia de ancheta mi-a trimis solicitări cu denumiri "pe care nu le ințeleg deloc gen jpg, gif sau pdf" VEZI VIDEO (1480 afisari)
 Marturii socante ale copiilor din Bucuresti abuzati de pedofili: participantii la orgii erau gay si se imbatau (1473 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00994 sec.