Ziua Logo
  Nr. 4612 de joi, 13 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Mutu bolnav de Nationala
-- Fotbalistul care nu a venit la lot invocand o raceala puternica s-a antrenat marti cu Fiorentina, reusind chiar sa fie vedeta serii, cu patru goluri marcate
Foto: AGERPRES
Adrian Mutu, cel mai in voga fotbalist roman, continua sa dea motive de suspiciune in tara prin comportamentul sau fata de echipa nationala. La sfarsitul saptamanii trecute, staff-ul Nationalei a anuntat ca jucatorul nu poate onora convocarea pentru meciul amical cu Ungaria, disputat aseara, la Budapesta, din cauza unei raceli puternice, cu temperatura de 40 de grade. Carcotasii au comentat imediat ca se da din nou lovit, a aparut chiar varianta ca nu mai vrea sa vina la echipa nationala pentru ca FRF nu a luat nicio pozitie dupa pierderea procesului cu Chelsea, in timp ce neutrii au luat-o de buna.
Surpriza a venit ieri dimineata, cand a aparut informatia potrivit careia Mutu s-a antrenat cu Fiorentina in cantonamentul de la San Piero a Sieve. E drept, in prima parte a sedintei de pregatire, desfasurata pe o ploaie torentiala, "Briliantul" s-a pregatit separat, in sala, insa apoi a iesit pe teren si a jucat intr-o partida 9-9. Presa italiana a remarcat imediat ca apatia din amicalele de pana acum i-a trecut si ca romanul a avut o pofta de joc deosebita, marcand patru dintre cele cinci goluri ale echipei sale, care a castigat cu 5-2. Mai mult, ultima reusita a fost o "scarita" de mare efect, aplaudata de fanii care au asistat la antrenament, iar site-ul fiorentinanews.it si-a intitulat materialul despre acest eveniment "Mutu in rafale".
La fel cu Croatia
In aceste conditii, absenta sa la echipa nationala pentru meciul cu Ungaria, macar pentru o repriza, devine intr-adevar interesanta. Mai ales ca un astfel de episod se repeta la doar sase luni de la partida cu Croatia, de la Bucuresti, de asemenea meci amical, pe care Mutu, ca si Chivu, l-au "sarit", invocand probleme de sanatate, pentru ca apoi sa se antreneze normal la echipele lor de club. Cum in mandatul lui Piturca la Nationala au existat multe frictiuni cu "Briliantul", mereu ascunse de cei doi, atitudinea jucatorului mai putea fi inteleasa, insa dupa venirea lui Razvan Lucescu, cel care si-a inceput mandatul cu vizite la Firenze si la Milano, pentru discutii cu starurile Nationalei, era asteptata o schimbare a lui Mutu. Cotidianul "ring" a scris la inceputul acestei saptamani ca atacantul Fiorentinei, extrem de abatut in ultima vreme, dupa ce a aflat ca are de platit peste 17 milioane de euro despa�gubiri catre Chelsea, inten�tioneaza sa se retraga de la reprezentativa, nemultumit de faptul ca FRF nu a protestat oficial fata de acest verdict dur dictat impotriva sa. Mutu nu s-a obosit sa dezminta, asa cum a facut-o in alte ocazii, cand a spus ca vine intotdeauna cu sufletul la reprezentativa.
Bogdan GHEORGHE 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
In meciul cu ungurii risca sa i rupa picioarele si moca !!!   de sorge
da bah   de lastexit
A r h i v a
  Proiectul Placinta    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Armaghedon Berceanu (2402 afisari)
 Sulfina tampon pentru Elena (2050 afisari)
 Romania in criza (1489 afisari)
 Mazare "Canci" (1442 afisari)
 Diavolul Nae Ionescu si ucenicul sau Mihail Sebastian (1101 afisari)
 Sfantu Gheorghe: ''Pentru ca e criza financiara'', primarul Arpad Antal nu vrea jandarmi romani (1598 afisari)
 Fata care a baut pana a cazut de la etaj, in Costinesti, era balerina la Opera! - FOTO (1530 afisari)
 Bordel de lux langa Guvern: Creatorul de moda Dyandy Danut Parvan, retinut pentru proxenetism (1492 afisari)
 Presa maghiara despre ''neamicalul'' Ungaria - Romania: ''Saracul Cozma! Meci memorial sub semnul urii'' (1455 afisari)
 "The New York Times": Inchisoarea CIA din Romania a fost situatã "pe o stradã aglomeratã din Bucureºti" (1403 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00880 sec.