Ziua Logo
  Nr. 4609 de luni, 10 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Stiri pe scurt
Atelier estival
Atelierele de arte vizuale pentru copii si proiectii de film se vor derula incepand de maine (17.00) in Parcul Carol din Capitala. Seara vor avea loc proiectii de scurtmetraje romanesti, legate de problemele sociale cu care se confrunta locuitorii din Sectorul 4 din Capitala. Evenimentul este primul dintr-un sir de manifestari prin care se vor supune atentiei comunitatilor probleme specifice: violenta in scoli, lipsa de adaposturi pentru seniori, lipsa locurilor de parcare suficiente, consumul de draguri de mare risc si cainii fara stapan. (E.P)
Sculptura fara granite
Holul Bibliotecii Pedagogice Nationale "I.C. Petrescu" din Bucuresti gazduieste pentru prima data expozitia artistului plastic Laszlo Kutas, "Sculptura fara granite", deschisa pana la 21 august. La onorabila varsta de 73 de ani, artistul a realizat 73 de sculpturi, dintre care 39 de lucrari se afla in gradinile publice, parcurile, pietele orasului Sopron ori in ansambluri de monumente come�morative. Acestea poarta in ele un adanc mesaj al omeniei si increderea optimista in capacitatea oamenilor de a se opune raului pentru a deveni mai toleranti si mai intelepti. (A.V.)
Tabara de arta
Deschiderea oficiala a celei de-a XIV-a editii a Taberei Internationale de Arta Plastica va avea loc maine (ora 19.00) in Sala Festiva a Primariei Municipiului Aiud, la care va participa un numar de 89 de artisti plastici din 26 de tari de pe toate continentele lumii, printre care multi artisti plastici romani din diaspora. Programul taberei va cuprinde ateliere de creatie pe domenii de pictura, grafica-gravura, sculptura, foto-video, concerte si simpozioane. (E.P.)
Expozeu cu bombe
Publicul bucurestean este asteptat pana in data de 6 septembrie sa viziteze expozitia foto-documentara "Bombardamentele atomice de la Hiroshima si Nagasaki". Fotografii, documente, imagini video din patrimoniul Muzeului Memorial al Pacii din Hiroshima stau marturie pentru tragicele evenimente care au marcat istoria omenirii pe 6 si 9 august 1945, cand orasele japoneze Hiroshima si Nagasaki au fost atinse de suflul distrugator al bombardamentului atomic. (A.V.)
A r h i v a
  Tineri furiosi    
  Benicio del Toro premiat    
  Muzica usoara la malul marii    
  Cand ignoranta ucide    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Esecul Traian Basescu (3720 afisari)
 Scufundarea Flotei (3193 afisari)
 Haremul ucigas cerseste clementa (1785 afisari)
 Turnul Babel la Cadastru (1673 afisari)
 Cameron Douglas risca inchisoarea pe viata (1392 afisari)
 Sex oral printre carucioarele de la hipermarket! - VIDEO INTERZIS MINORILOR (7654 afisari)
 La 12 ani, face sex cu zece barbati pe zi pentru a-si cumpara acadele (3293 afisari)
 BBC s-a facut de ras in Anglia! Au intrerupt rezumatul etapei pentru o tanara care statea pe WC (VIDEO)  (3234 afisari)
 Diplomat american filmat in Rusia in timp ce facea sex cu o prostituata (Video) (3049 afisari)
 Un Airbus a zburat cinci zile cu un mort la bord si nimeni nu a observat (2483 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00787 sec.