Ziua Logo
  Nr. 4609 de luni, 10 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
"Eu sunt tatal lui Paris Jackson"
-- Actorul american Mark Lester a dezvaluit pen�tru "News of the World" ca a donat sperma pentru Michael Jackson in 1996, fiind aproape convins ca este tatal biologic al lui Paris, fiica megastarului.
Prieten vechi al lui Jackson, Mark Lester este si nasul celor trei copii ai starului - Michael Joseph Jackson Jr., in varsta de 12 ani, Paris Michael Katherine Jackson, 11 ani, si Prince Michael Jackson II, sapte ani. "Am donat sperma pentru Michael, pentru ca el nu putea sa aiba copii, si cred ca Paris este fiica mea", a declarat Lester, fost copil-vedeta cunoscut mai ales pentru rolul lui Oliver Twist din comedia muzicala "Oliver" (1968). Lester, 51 de ani, vrea sa ceara efectuarea unui test de paternitate, pentru a vedea daca Paris este sau nu fiica sa. "In 1996, Michael m-a intrebat daca pot sa ii donez sperma si eu i-am raspuns afirmativ. I-am facut-o cadou, nu am primit bani, a fost un lucru pe care m-am simtit onorat sa il fac. Isi dorea atat de mult sa aiba copii", a precizat actorul. Mark Lester, care este tatal a patru copii, a subliniat ca exista o asemanare izbitoare intre fiica sa in varsta de 15 ani, Harriet (foto), si Paris (foto medalion), ambele fiind "palide cu ochi albastri". Conform acestuia, donatia de sperma a fost realizata in februarie 1996, la o clinica din Londra. Paris s-a nascut in aprilie 1998.
Presa straina publica in continuare nenumarate informatii despre Michael Jackson, printre care si cea referitoare la creierul vedetei, prelevat de autoritati pentru efectuarea unor teste neuropatologice in vederea stabilirii cauzelor decesului si care a fost returnat familiei. Un purtator de cuvant al Institutul de medicina legala din Los Angeles a confirmat ca organul a fost reintrodus in corpul neinsufletit al starului, inca de saptamana trecuta, astfel incat familia sa-l poata inhuma. (C.C.)
A r h i v a
  Haremul ucigas cerseste clementa    1 comentariu
  Cameron Douglas risca inchisoarea pe viata    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Esecul Traian Basescu (3720 afisari)
 Scufundarea Flotei (3193 afisari)
 Haremul ucigas cerseste clementa (1785 afisari)
 Turnul Babel la Cadastru (1673 afisari)
 Cameron Douglas risca inchisoarea pe viata (1392 afisari)
 Sex oral printre carucioarele de la hipermarket! - VIDEO INTERZIS MINORILOR (7654 afisari)
 La 12 ani, face sex cu zece barbati pe zi pentru a-si cumpara acadele (3293 afisari)
 BBC s-a facut de ras in Anglia! Au intrerupt rezumatul etapei pentru o tanara care statea pe WC (VIDEO)  (3234 afisari)
 Diplomat american filmat in Rusia in timp ce facea sex cu o prostituata (Video) (3049 afisari)
 Un Airbus a zburat cinci zile cu un mort la bord si nimeni nu a observat (2483 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01007 sec.