Ziua Logo
  Nr. 4608 de sambata, 8 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Timp liber
numai pentru femei
De ce 63% dintre romance aleg inca inghetata in locul sexului
Un sondaj fAcut de firma Magnum, producatoare de inghetata, pe un lot de 7000 de femei si barbati, dezvaluie o realitate de rasu'-plansu': 63% dintre romance prefera o inghetata unei partide de sex. Poate pentru ca inghetata tine mai mult si le garanteaza ceea ce sexul le-a dovedit deja ca nu poate: placerea. Barbatii au ales taman pe dos si asta in procent mult mai mare. De ce? Fiindca sexul are pentru cei mai multi dintre ei aspectul unui exercitiu modest, comod si cu finalitate garantata, pe cand femeile constata fluierand a paguba ca li s-a mai acordat o data favoarea unei evolutii gratioase si emotia asteptarii verdictului. Si asta pentru ca o alta realitate, acceptata sau nu, este si aceea ca intr-o relatie prea multe depind de sex, de la inceputul si pana la sfarsitul ei, prematur uneori, chiar din motivul eufemisticei "nepotriviri de caracter".
Dar tocmai despre o nepotrivire de caracter, stricto sensu, este vorba. Pentru ca in pat, barbatii dau in general putin si cer de preferinta tot, iar femeile, mai implicate emotional, se tem sa ceara chiar putin si renunta de buna voie si de neinteles, la o minima echitate a sexului care presupune egalitatea in fata placerii. Tacerea femeilor, din Dumnezeu stie ce motive, dar in principal cred ca de teama de a nu fi considerate frigide - in ochii partenerilor, un handicap si nu o provocare, si suficienta barbatilor, care cred ca pot produce seisme doar din priviri, iata combinatia care garanteaza esecul, mutand placerea primelor pe linia orizontului.
SA nu credeTi ca statisticile de pe alte meridiane arata altceva decat aceeasi dimensiune regre�tabila a acestui esec, pe care chiar unele doamne si-l asuma, validand o discutabila zicala, nascocita, fireste, acoperitor, tot de un barbat: cum ca nu exista nepriceputi, ci doar neiscusite. Asta pune in carca femeii nu numai deranjamentul psihosomatic extrem - impotenta, ci mai ales prestatia deplorabila a unuia prea putin interesat sa intoarca, daca nu sa initieze chiar el placerea. Si uite-asa, femeile ajung sa se inspire din emisiuni si publicatii care abunda in sfaturi practice aiuritoare despre cum pot ajunge din 5-10-15 pasi adevarate gheise experte in a produce, neobosit, nesfarsite placeri, si toate ale partenerului. Barbatii pot sa-si frece linistiti mainile: din tampeala asta generalizata ei au mereu cate ceva de castigat. Ati auzit cumva despre cursuri care sa-i deprinda pe ei mestesugul de-a ridica femeia in slavile placerii? As, pentru ca ce barbat si-ar bate capul sa invete macar anatomia, necum si zonele ei sensibile, daca tot merge si fara, si oricand e disponibila o alta disperata care-si da ochii peste cap si geme ca in filme din te miri ce.
PAnA cAnd cele 63% nu vor intelege ca patul nu este locul in care egoismului sa-i raspunzi cu altruism si nesimtirii, cu delicatete, ca simularile sunt paguboase si nu fac decat sa certifice o inexistenta expertiza masculina, forumurile vor fi pline de nefericite care nu vor ajunge niciodata sa lase naibii inghetata pentru sex sau de ce nu, sa le combine indraznet, pentru dublarea placerii.
Un gand bun Si pe curAnd.
Mihaela Carlan 
 Comentarii: 8 Afiseaza toate comentariile  
pentru ca   de calator
Mihaieloo, a-n coa\'; second round, tu ! (primo)   de CALUGARU
Doamna Liliana Carlan...   de katty1
Ador inghetata ... hm ... dupa sex!!!   de Olga Khan
MIHAEOLO, JOS PALARIA !   de BEOBACHTER
defularea de sambata, calugare??:)   de Mihaela Carlan
Nu cred in aceast articol. O statistica inventata cu gratie, reclama si inspiratie.   de Atamild
Alta simbata, alte frustrari, ... sh'-un editorial cu un ,,singur destinatar" ! :)))   de CALUGARU
A r h i v a
  Tom Cruise inregimentat la clasici    
  Pe Luna, dupa 40 de ani    
  Hai-hui la sfArSIT de SAptAmAnA    
  Lectura de weekend    
  Floarea de ceara    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Micul Putin de la Bucuresti (3316 afisari)
 Eliminarea fizica a lui Stalin (3243 afisari)
 Turnatori ordinari in Parlament (3133 afisari)
 Pe urmele lui Berceanu (2312 afisari)
 Arestatii de lux ai lui Basescu (1747 afisari)
 Sexy Katie Green, goala intr-un pictorial incendiar (FOTO) (9924 afisari)
 Un deceniu pierdut pentru omenire - Acum zece ani, Vladimir Putin a preluat puterea in Federatia Rusa (2394 afisari)
 Australia: Sute de mii de dromaderi urmeaza sa fie masacrati din elicoptere (2020 afisari)
 Pamela Anderson spune ca arata atat de bine la cei 42 de ani pentru ca are parte de multe partide de sex (1680 afisari)
 Nu mai este nici o surpriza: Putin confirma anexarea de facto a Abhaziei si Osetiei de Sud (1586 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01804 sec.