Ziua Logo
  Nr. 4608 de sambata, 8 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Aihan Omer plateste!
-- Consiliul de Administratie al FRH va lua saptamana viitoare o decizie in privinta selectionerului reprezentativei masculine, Aihan Omer, suspendat pentru cinci ani din toate competitiile organizate de forul european de handbal. In plus, "Turcu" ar putea plati in solidar cu ex-vicele Petru Paleu si amenda de 27.500 de euro, dictata impotriva FRH, cu data scadenta pe 6 octombrie!
Lovitura receptionata sub centura de handbalul masculin autohton i-a prins pe picior de vacanta pe sefii FRH, presedintele Cristian Gatu si secretarul general Mihai Marinescu fiind in concediu de cateva zile. Ieri, presedintele FRH a spus ca nu comenteaza decizia EHF privind tentativa de mituire a arbitrilor meciului Romania-Muntenegru, din 14 iunie 2008, dar a rupt tacerea si a sustinut ca, din cate stie, nu sunt probe care sa justifice sanctiuni atat de drastice.
"I-am spus lui Gheorghe Goran (n.n. - directorul tehnic al Nationalei) sa adune Consiliul de Administratie, sa luam o decizie. Nu comentez, pentru ca trebuie sa citesc mai intai scrisoarea oficiala a EHF. Oricum, vom face apel, dar Omer si Paleu trebuie sa faca si ei apel si sa-mi furnizeze dovezi noi in apararea lor", a spus Gatu pentru Agerpres. De altfel, daca decizia pare sa nu-l afecteze in plan sportiv pe demisionarul vice FRH, Petru Paleu, in schimb, selectionerul Aihan Omer a fost lovit din plin, "Turcu" fiind in impas cu Nationala dar si cu UCM Resita, detinatoarea Challenge Cup. Asta, pentru ca selectionerul roman a fost suspendat din toate competitiile EHF, inclusiv cupele europene. Totusi, ieri, UCM Resita a anuntat ca-l sustine pe Omer pana la o decizie definitiva, "deoarece echipa si strategia de performanta sunt structurate in jurul sau". Pe de alta parte, Cristian Gatu a mai spus ca la Consiliul de Administratie se va discuta si daca Omer si Paleu vor plati in solidar amenda dictata impotriva FRH, dupa ce forul roman a fost gasit vinovat de EHF pentru conduita oficialilor sai si pentru ca nu i-a protejat pe arbitrii danezi! Astfel, FRH trebuie sa achite amenda de 27.500 de euro pana in 6 octombrie, in caz contrar, reprezentativa masculina urmand sa fie suspendata pe doi ani din competitii. Apelul la decizia EHF trebuie inaintat in 21 de zile si insotit de confirmarea platii unei taxe de 5000 de euro, suma care nu va fi scazuta din amenda, chiar si in cazul in care romanii ar avea castig de cauza. (T.R.)
A r h i v a
  Brambureala in sportul romanesc    
  Baschet in ploaie    
  Stiri pe scurt    
  Tragere buna    
  Steaua scotiana    
  Goian a plecat la Palermo    
 Top afisari / comentarii 
 Micul Putin de la Bucuresti (3316 afisari)
 Eliminarea fizica a lui Stalin (3243 afisari)
 Turnatori ordinari in Parlament (3133 afisari)
 Pe urmele lui Berceanu (2312 afisari)
 Arestatii de lux ai lui Basescu (1747 afisari)
 Sexy Katie Green, goala intr-un pictorial incendiar (FOTO) (9924 afisari)
 Un deceniu pierdut pentru omenire - Acum zece ani, Vladimir Putin a preluat puterea in Federatia Rusa (2394 afisari)
 Australia: Sute de mii de dromaderi urmeaza sa fie masacrati din elicoptere (2020 afisari)
 Pamela Anderson spune ca arata atat de bine la cei 42 de ani pentru ca are parte de multe partide de sex (1680 afisari)
 Nu mai este nici o surpriza: Putin confirma anexarea de facto a Abhaziei si Osetiei de Sud (1586 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00830 sec.