Ziua Logo
  Nr. 4607 de vineri, 7 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Cinci la tragere
-- FC Timisoara, Steaua, Dinamo, CFR Cluj si FC Vaslui isi vor afla astazi la pranz adversarele din play-off din Liga Campionilor si Europa League.
Cu speranta ca ros-albastrii nu mai puteau pierde aseara calificarea in fata lui Motherwell, dupa 3-0 in tur, Romania va avea la aceasta ceremonie de la Nyon cinci reprezentante.
De la ora 13 incepe tragerea pentru play-off-ul UEFA Champions League, acolo unde Timisoara isi va afla adversarul.
Nefiind capi de serie, banatenii nu se pot astepta la nimic bun, avand de ales intre cinci eventuali oponenti, nume grele ale continentului: Arsenal Londra, Olympique Lyon, Sporting Lisabona, Pana�thinaikos Atena si VfB Stuttgart. Primele doua par de netrecut, in vreme ce celelalte trei ar putea fi depasite prin daruire si organizare cel putin la fel de mari ca si in "dubla" cu Sahtar. In cazul in care este eliminata, FC Timisoara merge direct in grupele Europa League.
La tragerea pentru play-off-ul Europa League, ora 14,30, se vor alinia patru echipe romanesti, daca Steaua nu face vreo surpriza de proportii. Ros-albastrii (coeficient 53,781), alaturi de Dinamo (25,781) si, pe ultima suta de metri, de CFR Cluj (13,781), vor fi capi de serie, in timp ce FC Vaslui (9,781) nu are acest statut. Primele trei ar trebui sa se fereasca de Genoa, Steaua Rosie, PAOK Salonic sau Dinamo Moscova, fiind de preferat echipe precum Rapid Viena, Bate Borisov, FK Teplice sau Odense, in timp ce moldovenii au o lista foarte lunga de echipe tari, ca Werder, Villarreal, Roma, PSV, Sahtar, Hamburg, Benfica, Valencia, Ajax, Fenerbahce sau Lazio, iar mai accesibile ar fi Heerenveen, TSKA Sofia sau Austria Viena. (B.G.)
A r h i v a
  Inca o Revolutie    
  Sabau lauda apararea    
  Lucescu: "Felicit Timisoara"    
  Stiri pe scurt    
  Decapitati pentru mita    
  Pleaca Goian, vine Tanase!    
  Liga I - etapa a II-a    
 Top afisari / comentarii 
 Capcana ruseasca (3735 afisari)
 Tu injunghii, eu transez (2035 afisari)
 Ramanem cu 107 Agentii desi UE ne cere doar 33 (1618 afisari)
 Tabara extremista in mijlocul Romaniei (1600 afisari)
 Ilegalistii de la Curtea Regelui Vacaroiu (1576 afisari)
 Sexul in public la romani e din ce in ce mai popular: Doi iubiti au facut dragoste in curtea caminului cultural (FOTO/VIDEO) (4196 afisari)
 Filaj la negocieri? - Reprezentantul UE la Chisinau, filmat pe ascuns la o intalnire cu PLDM, PL, AMN si PD  (2119 afisari)
 A murit Tatiana Stepa  (1516 afisari)
 Presedintele-jucator candideaza: Personal ma voi dedica pentru punerea in valoare a agriculturii si turismului (1273 afisari)
 Eva Mendes, goala intr-o noua reclama incendiara! (FOTO) (1237 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00770 sec.