Ziua Logo
  Nr. 4606 de joi, 6 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Stiri pe scurt
Arta de strada
Expozitii, proiectii de film si reclame, concerte, teatru de strada, dans, jonglerii si ateliere interactive vor anima Capitala, pana pe 20 septembrie, sub titulatura Art Boulevard, informeaza Mediafax. Trei strazi din Centrul Vechi, strada Franceza, Selari si Sf. Dumitru, se vor transforma intr-un centru al vietii culturale bucurestene, unde artistii din toate domeniile vor avea ocazia sa se exprime, iar publicul va putea interactiona cu forme de arta variate si cu crea�torii acestora. (A.V.)
Omagiu Hiroshima
Trupa Alexandra & Alec va canta, astazi (ora 19.30), la Oradea, in curtea interioara a Muzeului Tarii Crisurilor, alaturi de Rock Filarmonica, in singurul concert rock comemorativ din lume dedicat tragediei de la Hiroshima. Evenimentul "Give Peace a Chance" va reuni nume precum Florian Chelu Madeva, Iuliana Baican Chelu, Alexandrina Chelu, Calin Pop, David Luke Michael Bryan, Mircia Covaci, Azepam, Kim, Talentum, One Minute, Cvartetul Varadinum, Brigitta Balogh si Lacramioara Deac. (E.P.)
Cerbisorul de Aur
Cei mici sunt asteptati, incepand de astazi, la Piatra Neamt, la Festivalul de Muzica Pop pentru Copii Cerbul de Aur Junior. Selectia concuretilor a fost facuta in perioada februarie-aprilie 2009, in urma preselectiilor zonale
din 13 orase ale Romaniei si a semifinalei desfasurate la Bucuresti. Copiii inscrisi in competitie vor avea parte si de un concurs Miss si Mister Festival, precum si de o petrecere in jurul unui foc de tabara, care va avea loc, duminica, in ultima seara de concurs. (A.V.)
In memoriam Peter Jecza
La Galeria Zikkurat din Budapesta este deschisa pana pe 30 septembrie expozitia "Peter Jecza. In memoriam", care cuprinde o selectie de 50 de lucrari ale artistului. Intreaga prezentare graviteaza in jurul ideii de unitate monolitica a contrariilor, de stabilitate si echilibru. Sculptorul Peter Jecza ar fi implinit anul acesta, in octombrie, 70 de ani. Acesta a decedat in luna martie, dupa o lupta dura cu cancerul. (C.S.P.)
A r h i v a
  Actorii, ingeri pacatosi    
  Noul geambashment    
 Top afisari / comentarii 
 Tökes a fost agent maghiar (4207 afisari)
 "Oriunde iubea, platea" (2935 afisari)
 Axa ridicola (2751 afisari)
 Clanul asfaltatorilor (2554 afisari)
 FMI ii cere lui Boc sa faca ordine in pensii si salarii (1920 afisari)
 Sex in public, in plina zi, la Focsani! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR) (7387 afisari)
 Dupa monoliti, acum au aparut si cranii de om pe Marte (3053 afisari)
 Imagini inedite de la vila lui Voronin din Condrita (Foto) (3008 afisari)
 La 50 de ani, Sharon Stone apare aproape goala pe coperta revistei "Paris Match"! (VEZI FOTO) (2345 afisari)
 Fondatorul "Garzii Maghiare" revizioniste a venit in Romania sa sprijine autonomia ungurilor din Carpati (2111 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00824 sec.