Ziua Logo
  Nr. 4604 de marti, 4 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Jazz-Rock
Indie rock cu Editors
O trupa mai putin cunoscuta la noi, dar cu un sound deosebit, vine sa concerteze pe 16 august in Romania. Este vorba de Editors, una dintre cele mai apreciate trupe ale momentului pe scena indie rock.
O spun mai toti specialistii, dar si vanzarile care le-au adus "editorilor" pana acum doua discuri de platina. The New Musical Express (NME), cea mai veche si respectata publicatie saptamanala de muzica, scria despre debutul Editors ca "este ceva dureros de frumos, ce tanjeste dupa speranta". Despre single-ul de debut, "Bullets", aceiasi jurnalisti de la NME scriau ca "este o piesa care ar fi putut fi scrisa de U2 la inceputul anilor '80". Desi se aseamana pe undeva cu mai cunoscutii irlandezi, comparati si cu The Cure sau Joy Division, Editors aduc si ceva original prin muzica lor.
Tocmai acest detaliu ii face o trupa mare. Unde mai pui ca vocea lui Tom Smith este cu totul si cu totul aparte, putandu-se compara cu oricare vocal cunoscut al zilelor noastre. The Mail On Sunday scriau la randu-le elogios despre Editors, numindu-i "cea mai mare trupa britanica a ultimei decade dupa Arctic Monkeys". Editors au pornit la drum in 2002, din Birmingham. Cu toate acestea, niciunul dintre componentii trupei nu este britanic. In cei sapte ani de existenta, formatia si-a trecut in palmares doua albume de studio, "The Back Room" (2005) si "An End Has A Start" (2007), cu piese indie influentate de post-punk.
Vanzarile (peste doua milioane de copii in intreaga lume) le-au dat aripi lui Tom Smith&Co si i-au determinat sa lucreze la un nou album, "In This Light and On This Evening", care va fi lansat in septembrie.
Pagina realizata de Alex OLARU 
A r h i v a
  B'ESTFEST socoteli finale    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Basescu a tradat Moldova (2871 afisari)
 ZIUA Anti-Basescu (2778 afisari)
 Turnatorul "Gelu" judeca onoarea in PNL (1932 afisari)
 Seriile biletelor castigatoare la TOMBOLA CASTIGATORILOR editia din 02 august 2009 (1629 afisari)
 Basescu da dezlegare la chef (1599 afisari)
 Ipoteza socanta: O ruda a mortului de la Timisoara crede ca i-a mai vazut pe cei trei impreuna (2857 afisari)
 Replici dure intre Cristian Boureanu si Adriana Sãftoiu la o emisiune in direct (VEZI VIDEO) (2348 afisari)
 Vedeta filmelor pentru adulti, Jenna Jameson, a pozat pentru "Playboy", la doar patru luni dupa ce a nascut gemeni! (FOTO) (1728 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: Nu sunt director! (1632 afisari)
 Pe Demi Moore n-o deranjeaza sa-l vada pe Ashton facand sex cu alte femei. In film! (FOTO) (1538 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00782 sec.