Ziua Logo
  Nr. 4602 de sambata, 1 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Urmasul secret al Regelui pop
Joe, tatal lui Michael Jackson, a confirmat public speculatiile potrivit carora fiul sau a avut un copil secret - tanarul dansator Omer Bhatti (foto), in varsta de 25 de ani, rezultat dintr-o aventura de-o noapte a starului american, ce ar fi avut loc in 1984.
Intr-un interviu acordat NewsOne, Joe Jackson a declarat: "Da, stiam ca mai are un fiu".
Presa internationala afirma in urma cu o saptamana ca Michael Jackson ar fi recunoscut in fata unor prieteni, in 2004, ca el era tatal lui Omer Bhatti. Aceleasi surse afirma ca Omer intentioneaza sa faca un test de paternitate pentru a afla adevarul. Intrebat daca Bhatti va fi recunoscut oficial ca fiu al lui Michael, Joe Jackson a spus, glumind: "Nu stiu. Nu pot raspunde la intrebare pana nu se va intampla". Jermaine Jackson, fratele lui Michael Jackson, a declarat pentru Daily Mail ca, daca testele ADN vor demonstra ca Bhatti e fiul cantaretului, va fi primit cu bratele deschise in familie: "Daca Omer este fiul sau, atunci asta este. Nu vom contesta acest lucru. ii vom oferi aceeasi dragoste si atentie de care se bucura Prince, Paris si Blanket. Tanarul dansator a primit din partea familiei Jackson un loc in primul rand in timpul ceremoniei publice organizate in memoria lui Michael Jackson, pe 7 iulie, la Staples Center din Los Angeles, in timpul careia a stat langa fratii si surorile starului. Acest fapt a alimentat speculatiile din presa care sustineau existenta unei legaturi de rudenie intre Bhatti si legendarul cantaret pop. (D.M.)
A r h i v a
  Ucigasul reinvie dupa 126 de ani    
  Paul McCartney la final de cariera    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Catastrofa numita Bucuresti (3166 afisari)
 Voronin a fost sprijinit de Bucuresti si Washington (2827 afisari)
 Lipitorile Educatiei (2198 afisari)
 4 august 1919 Armata romana elibereaza Budapesta (1803 afisari)
 Mutu praf! (1409 afisari)
 O tanara de 24 de ani si-a parasit sotul octogenar, pentru ca acesta ii cerea sa faca sex zi si noapte (3154 afisari)
 Actrita Emilia Popescu divorteaza pentru Florin Piersic? (2838 afisari)
 Solidaritate feminina: Legat la maini si la ochi, batut si dat cu adeziv de trei femei cu care se iubea in acelasi timp (2328 afisari)
 Crima din caminul de la Medicina: Probele arata ca tanarul este cel care l-a ucis pe barbatul de 65 de ani  (2106 afisari)
 Katherine Heigl, din "Anatomia lui Grey", topless pentru o sedinta foto incendiara! (VEZI FOTO)  (1977 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00722 sec.