Ziua Logo
  Nr. 4598 de marti, 28 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Raja aduce magia focului la Forest Vibes Fest!
Daca te-ai plictisit de lumea in care toti se grabesc si daca doresti sa ai parte de un mod consistent de relaxare, apuca-te de jonglat... cu Raja, la Forest Vibes Fest. "Cand vezi un jongler te uimeste putin, te amuza putin, te vrajeste putin si tocmai din aceasta cauza multi se intreaba: <<Oare cum o face?>>. Nu este deloc dificil, nu ai nevoie de talent sau de indemanare. Cele mai importante sunt perseverenta si rabdarea. In cateva ore, oricine poate invata sa arunce trei mingi, trebuie doar sa iti doresti", au spus cei de la Raja.
Raja este o trupa de juggling infiintata acum cativa ani, din impatimiti ai jongleriilor ce au sustinut de-a lungul timplului demonstratii, in cadrul diferitelor evenimente precum cel de la Forest Vibes Fest "la care urmeaza sa ne intalnim", dupa cum au spus membri trupei. Scopul celor de la Raja, alaturi de Juggling Culture, cea mai mare comunitate a jonglerilor din Romania, e de a transforma jonglatul din curiozitate in cultura. Trupa va crea o atmosfera magica, la Forest Vibes Fest, cu ajutorul tortelor de foc, dar si al altor jucarii. "Misiunea noastra e de a aduce un strop de bucurie in vietile fiecaruia, prin energia creata de foc, modelat in mainile noastre". Intrebat de ZIUA cu ce surprize vor veni la festivalul de la Magureni, Balazs, unul dintre componentii trupei de juggling a declarat: "Demonstratiile noastre constau in jonglerii cu foc, work�shop&shop-uri in cadrul carora oricine este binevenit sa isi petreaca timpul intr-un mod util si placut, prin joaca". Jonglatul e un mod de autoexprimare, in timpul jocului dispare lumea exterioara. Pe langa faptul ca este un mod placut de a petrece timpul liber, indeamna la socializare, avand in vedere ca este o preocupare de grup. Exercitiul regulat dezvolta capacitatea de concentrare, distributia atentiei si imbu�natateste reflexele.
La Forest Vibes Fest, pe langa jongleriile cu foc, veti avea de unde alege si alte metode de distractie.
Raluca PaScan 
A r h i v a
  A sfidat moartea in caiac    
  Renunta la piraterie    
 Top afisari / comentarii 
 Jaful baietilor superdestepti (7168 afisari)
 Porno-alegeri si betii cu votca-cola (4968 afisari)
 Axa Basescu - Ridzi - Udrea (4032 afisari)
 Haos la distanta (2042 afisari)
 Guvernul a finalizat ancheta Sterling (1189 afisari)
 Lady GaGa, cu mana in chiloti pe scena (FOTO) (3246 afisari)
 Mihaela Radulescu ii trimitea lui Elan sms-uri in care il ruga sa se impace cu ea (2843 afisari)
 Jurnal de Chiºinãu: "Lady Dracula", amanta consulului Ion Nuicã (VIDEO NECENZURAT) (2614 afisari)
 Fucking, orasul ai carui locuitori ii pun pe fuga cu camerele de supraveghere pe turistii care vin sa faca sex in locuri publice (2269 afisari)
  BCR Leasing a creat un site dedicat vanzarii autovehiculelor recuperate de la clienti (1742 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00800 sec.