Ziua Logo
  Nr. 4591 de luni, 20 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Sunete groovy, dulci si dragute la Forest Vibes Fest
-- Dj Cosm a declarat ca vine la Forest Vibes Fest "pentru a incanta inimile dansatorilor cu sunete groovy, calde, dulci si dragute, foarte mooving de altfel".
Intrebat de ZIUA de ce sa vina lumea la Magureni sa-l vada, Dj-ul a raspuns: "Deoarece muzica pe care o pun eu este contemporana, electronica, <<techy>> si digital iar good vibeul pe care il imprastie este mai future, nemaintalnit la asemenea evenimente. Doar la psy trance partyes care sunt mai overground si mai rare in Romania". Dj Cosm a mai declarat ca ii asteapta pe toti fanii muzicii psy la Forest Vibes Fest, unde va pune piese progressive psychedelic, trance, psy trance si chill out. Despre muzica sa, Dj-ul a declarat, pe site-ul personal, ca: "Suna ca florile care danseaza purtate de vant, in lumina razelor de soare, la sfarsitul zilei de iunie". Daca v-am facut curiosi, nu ratati Dj Cosm si Forest Vibes Fest! 72 de ore de muzica non-stop, departe de caldura si aglomeratia din cluburi, chiar in mijlocul naturii! Alaturi de Dj Cosm vor mai concerta Suie Paparude, Rain District, Propuls, Blanoz, The Pixels, DJ Zicu, DJ Ufe, Selecta B, Latam, Babaleku, Propuls, Monkey Business, Kaya Sound, Ancien Drum, Sicho, Clipstics, Xpload si multi, multi altii! Si nu doar atat! La Forest Vibes Fest veti avea parte si de aventura: motorcross, echitatie, plimbari cu balonul, jonglerii cu foc sunt doar cateva dintre posibilitatile de distractie pe care le veti avea la Magureni, intre 31 iulie si 2 august. Daca te-am convins, cumpara bilete de pe www.bilet.ro sau de la magazinele Muzica, Music Shop, Cora Pantelimon, Sala Polivalenta, magazinele Flanco din intreaga tara, libraria St. O. Iosif din Brasov, Info Point din Iulius Mall in Cluj, Iasi si Timisoara sau chiar de la poarta Festivalului.
Raluca PASCAN 
A r h i v a
  Lucruri mai putin stiute despre Apollo 11    19 comentarii
  Sfantul Ilie    
  Masina si mitraliera    
 Top afisari / comentarii 
 Amenintarea: demontarea totala a statului roman! (6353 afisari)
 "Iesim de la guvernare sau plec din PSD" (4140 afisari)
 Visul ungurilor, cosmarul romanilor (3562 afisari)
 Universitatile de stat o afacere (2540 afisari)
 Kaufland isi minte clientii (2459 afisari)
 Rossiiskaia Gazeta: Nicolae Ceausescu se pregatea de un razboi atomic cu URSS (3814 afisari)
 S-a ales cu fata despicata, dupa o saritura in apa (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE!) (3271 afisari)
 Patrick Swayze socheaza din nou: Arata extrem de bine, parand sa fi invins cancerul! (2977 afisari)
 Astrologii prevestesc razboaie, atentate si catastrofe, dupa eclipsa totala de soare de miercuri din Asia (1858 afisari)
 Magyar Nemzet: Suporterii stelisti trebuiau injunghiati cu briceagul in Ghencea (1730 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00761 sec.