Ziua Logo
  Nr. 4569 de miercuri, 24 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Hingherul Dinu
-- Dinamo se reface in viteza dupa socul de la sfarsitul editiei trecute a Ligii I
Mircea Rednic a ple�cat, Cornel Dinu a fost numit in locul lui Cris�tian Borcea. Tica Danilescu ramane in functie, Vasile Turcu e ca jucatorii, fara contract, si cauta o echipa pe care sa o fericeasca cu agreabila lui prezenta. Nu se stie, insa, cine da bani dupa plecarea lui Turcu si anuntata retragere a lui Borcea.
Chemat din Belgia pentru negocieri in regim de urgenta, Rednic a fost instiintat luni noapte ca "prietenul" lui, Cornel Dinu, va prelua atributiile lui Cristi Borcea. A fost momentul in care "Strambul" a devenit fostul antrenor al lui Dinamo, iar in Stefan cel Mare s-a terminat definitiv suprematia duetului Borcea-Turcu. La fel ca Sabau, care plecase din "Groapa" dupa ce se consultase cu sotia lui, si Rednic a invocat in momentele delicate probleme familiale: "A auzit mama mea ce s-a spus despre mine!". Odata lichidata afacerea Rednic, lucrurile s-au complicat si mai mult: Borcea a anuntat ca nu mai ramane in functie si prerogativele lui i-au fost transferate lui Dinu. O alta mutare este mentinerea lui Danilescu la club, in functia de director sportiv. In cazul in care Rednic ar fi ramas, veteranul Tica ar fi fost inlocuit de Ionel Ganea.
Mister se intoarce
Aflat in ultima vreme in randul doi al organigramei de la Dinamo, Dinu revine in prim-plan. Este posibil ca numirea in locul lui Borcea sa fie doar o manevra pentru linistirea spiritelor, Dinu avand si sustinerea MI, si sonoritatea numelui sau la Dinamo si in fotbalul nostru. Cel care a mutat decisiv a fost Nicolae Badea, satul de imixtiunile lui Cristi Borcea in alcatuirea echipei, numeroase in sezonul trecut. Borcea a promis ca va ramane la Dinamo pana la restabilirea echilibrului financiar, dupa care se va retrage definitiv. "Imi vand si masina si casa pentru Dinamo, daca e nevoie", a spus Borcea ieri. Suporterii au reactionat si ei, cerand o intalnire cu fostul director executiv. "Vrem sa stim si noi de ce nu mai apar dinamovisti la echipa mare. Ce se intampla la centrul de copii si juniori, care a fost bugetul pentru sezonul trecut...", a spus un suporter dinamovist. Fanii sunt suparati deoarece au auzit ca unii fotbalisti nu au dorit sa castige titlul si doresc despartirea de acestia.
Ovidiu DRAGAN 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
LA POMUL LAUDAT, SA NU TE DUCI CU SACUL   de fantomas
A r h i v a
  Cigan ramane in arest    
  Arges si Valiza la Disciplina    1 comentariu
  Ridzi la cos    
  Lipa face ordine la Dinamo    
  Romanii se impun la Wimbledon    
 Top afisari / comentarii 
 DNA la un pas de desfiintare (3167 afisari)
 Se pun cartile pe masa (2274 afisari)
 UE cere inghetarea salariilor (1584 afisari)
 Amenintarea lui Basescu (1313 afisari)
 Hingherul Dinu (979 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: Baiatul lui Necolaiciuc si-a facut firma de pescuit in Vancouver cu nave din dosarul "Flota" (2587 afisari)
 Economistul Harry Dent, cel care prezisese din 2004 depresia de acum, anunta o criza si mai profunda in 2011 (2259 afisari)
 Imaginile nud cu Sandra Bullock cresc incasarile peliculei "The Proposal" (FOTO) (2212 afisari)
 Castigator de Oscar a violat, fara mila, 11 femei (2105 afisari)
 I-au explodat silicoanele in timpul unui zbor cu avionul! (1931 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00966 sec.