Ziua Logo
  Nr. 4566 de sambata, 20 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Giovanni Becali sparge Dinamo
-- Impresarul l-a facut praf pe Sabau, care, din acest motiv, a renuntat ieri sa mai vina in "Groapa"
Ioan Becali a avut joi seara o iesire furtunoasa la GSP TV, unde s-a dezlantuit impotriva lui Ioan Ovidiu Sabau, antrenor cu care Dinamo era in negocieri aproape finalizate. Sabau era gata sa semneze pe doi ani cu gruparea alb-rosie (cu un salariu anual de 200.000 de euro, plus bonusuri de performanta), si astepta ca Mircea Rednic sa se desparta oficial de Dinamo pentru a fi instalat in functie ("Puriul" cere 100.000 de euro pentru rezilierea intelegerii care mai este valabila un sezon). Giovanni i-a reamintit lui Sabau ca a omorat un om inainte de 1989 (in accident de masina) si sustine ca cei 14 dinamovisti pe care ii reprezinta nu-l agreeaza pe noul tehnician, iar acesta a renuntat aseara, la insistentele sotiei, sa mai vina in "Groapa".
Giovanni a afirmat ca cei 14 jucatori sunt neplatiti de mai bine de doua luni! "Am 14 jucatori care se plang ca nu si-au luat contractele de la Dinamo de mai bine de doua luni. Nu cred ca vom ajunge sa fie declarati liberi de contract, dar Adrian Cristea nu mai are bani sa isi plateasca telefonul, imprumuta bani de la noi, iar acest lucru nu poate continua la nesfarsit", a spus Ioan Becali. Acesta l-a atacat apoi dur pe Sabau, despre care a spus ca nu este dorit de fotbalisti. "Am facut un sondaj printre jucatori, iar 99% au spus ca antrenorul ideal este Ionut Badea, fostul lor coleg", a marturisit Giovanni, care a adaugat ca acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui Rednic: "Jucatorii veneau la mine la birou si imi spuneau ca Rednic nu e un antrenor ideal, ca lucreaza fortat. Eu le-am transmis acest lucru actio�narilor". Deranjat de numirea lui Sabau, care l-a fi sarit din schema la transferul lui Laszlo Sepsi de la Gloria Bistrita la Benfica Lisabona (unde ar fi pierdut un comision de cateva sute de mii de euro!), dar si pentru ca sefii lui Dinamo au refuzat doua propuneri ale lui, Maurizio Trombetta si Jose Maria Bakero, Giovanni a pus tunurile pe noul antrenor din "Groapa". "Sabau sa tina minte ca a omorat un om cu masina si a fost scapat de Politia Romana de atunci. Dinamo l-a scapat! Normal ca s-a cait de atunci (n.r. - "Motul" a trecut atunci la o alta religie, "Martorii lui Iehova")! Pentru mine, acest om nu exista", a spus Giovanni Becali, care a amenintat: "Nu mai pot sa rabd, o sa ma aliez cu juca�torii!". Iesirea impresarului l-a pus pe fuga pe Sabau, surse anuntand ca sotia antrenorului i-a cerut imperativ acestuia sa nu mai semneze, din cauza declaratiilor lui Becali. "Sabau ne-a anuntat ca nu mai vine la Dinamo! Daca Mircea Rednic nu este de acord sa ramana, eu ma retrag definitiv din fotbal!", a declarat aseara Cristi Borcea, actionar si director executiv al lui Dinamo.
Marius GHERGHE 
 Afisari: 1684  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 4 Afiseaza toate comentariile  
fam fecali   de naem
FAMILIA BECALII URMARESTE SA CUMPERE FC DINAMO!!   de tender33
Nelutule   de FB
Interlopul Becali   de Vlahos
A r h i v a
  Schisma in Formula 1    
  Geta Onu a recunoscut mita    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Noua Mica Antanta (2376 afisari)
 Alistar prins cu averi ascunse (1913 afisari)
 Necolaiciuc posibil agent acoperit (1798 afisari)
 Giovanni Becali sparge Dinamo (1684 afisari)
 Felix rapus de verisoare (1589 afisari)
 Clarvazatoarea care a prezis atentatele din SUA, sustinea ca al Treilea Razboi Mondial va incepe in 2010 (6331 afisari)
 Rusia a declasificat informatii despre agentul sovietic care a furnizat Moscovei ziua si ora la care urma sa fie declansata operatiunea Barbarossa  (5030 afisari)
 Cum l-au ingropat, asa l-au gasit! (IMAGINI SOCANTE) (3932 afisari)
 Posesoarea celui mai sexy posterior pozeaza fara chiloti (FOTO) (3386 afisari)
 In chiloti si cu sanii mai mult pe afara, Jordan s-a destrabalat in Ibiza (FOTO) (3096 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00895 sec.