Ziua Logo
  Nr. 4565 de vineri, 19 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Inca un caz
Institutul "Cantacuzino" a confirmat, ieri, inca un caz de infectare cu noul virus gripal A/H1N1. Este vorba despre o tanara de 19 ani, sosita pe 14 iunie din SUA. Femeia a fost internata in Capitala, la Institutul "Matei Bals" in prezent fiind supusa terapiei specifice cu antivirale. Este cel de-al 18-lea caz de infectare cu virusul gripal A/H1N1 inregistrat pe teritoriul Romaniei. (C.P.)
Agricultura in 1965
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a declarat, ieri, la Timisoara, la deschiderea expozitiei TimAgralim, ca, in Romania, productia in agricultura "a ramas la nivelul anului 1965 al tarilor europene", solutia pentru o agricultura performanta fiind asocierea micilor producatori.
El nu crede ca aceste asociatii se vor forma in urmatorii ani. (L.M.)
Trenuri suplimentare
In perioada estivala se introduc suplimentar 22 trenuri Rapid, 14 trenuri Accelerat si 6 trenuri Personal. Acestea vor asigura legatura directa intre principalele orase din tara si litoralul romanesc: Bucuresti, Arad, Craiova, Timisoara, Deva, Resita, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Galati, Iasi, Suceava, Botosani. (C.S.)
Plecarea ursilor
Locuitorii din Sinaia mai sunt deranjati de 10 ursi gunoieri, restul de 15 fiind deja relocati. Ultima captura, o ursoaica cu doi pui, a ajuns in judetul Arges, alaturi de alte 10 exemplare; doi ursi au fost mutati in Prahova. Imprejurimile orasului Sinaia sunt in continuare supravegheate de jandarmi si politisti comunitari asistati de personalul silvic tehnic din cadrul Regiei Nationale a Padurilor. (L.M.)
Coada la liceu
Peste 1000 de elevi din provincie, alaturi de parinti, s-au inghesuit ieri, in prima zi, la inscrierea in liceele bucurestene. "Cei mai multi, circa 600, sunt din Ilfov si alti 250 din Giurgiu. Ca in fiecare an au venit foarte multi in prima zi de inscrieri, motiv pentru care i-am repartizat cu bonuri de ordine", a declarat inspectorul Pacearca, vicepresedintele Comisiei de la Scoala 1 "Sf.Voievozi", din Sectorul 1, unde este centrul de inscriere pentru elevii din provincie. (M.S.)
A r h i v a
  Director penal la Otopeni    1 comentariu
  Sindicalistii reclama statul    
 Top afisari / comentarii 
 Un motiv sa cada (3206 afisari)
 "Prima casa" umfla preturile (2057 afisari)
 Vanghelie lasat fara putere (1888 afisari)
 Ridzi: "Nu ma intereseaza cum s-au cheltuit banii!" (1236 afisari)
 Tigani romani sau tiganii de romani? (1186 afisari)
 Poze nud ale Madonnei au fost facute publice (FOTO) (2389 afisari)
 O politista a fost aruncata in piscina cu tot cu pistolul din dotare - VIDEO (2141 afisari)
 Salarii intre 1.200 si 6.900 lei in sistemul sanitar. VEZI AICI GRILA! (2001 afisari)
 Angelina Jolie, protagonista unor scene fierbinti, impreuna cu o alta femeie! (FOTO/VIDEO) (1818 afisari)
 Basescu si Boc au pufnit in ras cand au fost intrebati de subiectul "Monica Iacob-Ridzi" (1588 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00786 sec.