Ziua Logo
  Nr. 4562 de marti, 16 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Stiri pe scurt
Ziua agentiilor
Personalitati ale mass-media si vietii publice atat din peisajul romanesc, cat si din cel international, vor fi prezente astazi, intre orele 09.30 si 17.00, la Centrul National Tinerimea Romana pentru a celebra "Ziua agentiilor de presa". Evenimentul va cuprinde trei sectiuni: o masa rotunda dedicata utilizatorilor avizati de stire de agentie, un panel la care directorii agentiilor de presa romanesti vor vorbi despre dezvoltarea in criza a institutiilor pe care le conduc, urmand ca ultimul panel sa se ocupe de agentii de presa si portaluri multimedia. Cu acelasi prilej, se vor decerna premii pentru presa de agentie si se va lansa cartea "Ziua agentiilor de presa 2008". (A.V.)
Tandarica bis
Ovidiu Lipan "Tandarica", alaturi de fanfara Zece Prajini si invitatii sai, pregateste fanilor o noua intalnire, maine (ora 20.00) in Parcul National (amfiteatrul Centrului Cultural "Mihai Eminescu"). La concert vor lua parte Stelu Enache si Cornel Stroe, alaturi de Mircea Kazanakis din Grecia, Cristi Bola din Macedonia si Grupul Balcano. (E.P.)
Omul darama Capitala
Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National a lansat campania "Omul darama locul", prin care se urmareste schimbarea perceptiei publice asupra patrimoniului construit si care se va desfasura pana pe 3 iulie. Bucurestiul este singura capitala din Europa care a demolat pe vreme de pace un numar echivalent de cladiri pierdute de alte capitale pe vreme de razboi. Campania va cuprinde, printre altele, lansarea "Cartii Negre a Patrimoniului" (maine, ora 11.15, la Targul de Carte Bookfest). Volumul contine imagini cu cladiri de patrimoniu din capitala, distruse sau degradate, din perioada 1990 - 2009. (C.S.P.)
A r h i v a
  Sanda Manu, un bici inmuiat in iubire    
  Mici si Sylphide    
  Editura TESU la BOOKFEST    
 Top afisari / comentarii 
 Candidatul surpriza: Mircea Marean Hrebenciuc (2388 afisari)
 UE il obliga pe Voronin sa scoata viza pentru romani (2072 afisari)
 Reflectoarele din nou pe Pacepa (1420 afisari)
 Goagal Vanghelie (1329 afisari)
 Vestul salbatic de la Jilava (1262 afisari)
 Concluziile autopsiei: Pasagerii avionului Airbus prabusit in Atlantic nu au murit in urma unei explozii  (2564 afisari)
 Are cel mai bun job din lume si tot nu e multumit. Vezi de ce!  (2461 afisari)
 Femeile n-ar trebui sa ramana insarcinate dupa 35 de ani (VEZI DE CE) (2426 afisari)
 Actorul Alec Baldwin a vrut sa se sinucida! Vezi de ce! (2113 afisari)
 Care e mai frumoasa? Cindy Crawford si fiica ei seamana ca doua picaturi de apa (FOTO) (2030 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00823 sec.