Ziua Logo
  Nr. 4560 de sambata, 13 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Fata lui Cher devine baiat
Sonny, Cher si fetita lor Chastity
Dupa ce vreme de 40 de ani a fost femeie, Chastity Bono, singurul copil al celebrei Cher si al regretatului Sonny Bono, a anuntat ca procesul de transformare a sa in barbat a demarat inca de acum cateva luni. Iar dupa ce va fi supusa unei interventii chirurgicale de schimbare de sex, doreste ca toata lumea, inclusiv mama sa, sa-i spuna "Chaz".
Orientarea sexuala a lui Chastity/Chaz, in varsta de 40 de ani, unica fiica a lui Cher, este de notorietate de aproape 20 de ani. In 1987, Chastity era studenta la Universitatea din New York cand si-a informat parintii (divortati din 1975) ca este lesbiana, devenind la scurt timp o infocata sustinatoare si aparatoare a drepturilor minoritatilor sexuale. Oficial insa orientarea sa sexuala a fost dezvaluita abia trei ani mai tarziu de un tabloid american. Sonny, la acea vreme politician de succes, s-a impacat relativ repede cu preferintele sexuale ale fiicei sale, in timp ce Cher a avut nevoie de peste un deceniu. Intr-un interviu acordat revistei People in 1998, Cher recunoastea: "Am fost lovita in moalele capului. Intotdeauna am fost convinsa ca trebuie sa se casatoreasca si sa aiba copii". Atitudinea mamei sale a fost, de altfel, evidentiata si intr-o carte biografica - "Sfarsitul Inocentei - publicata de Chastity/Chaz in 2002. Potrivit acesteia, Cher a fost socata la aflarea vestii si chiar i-a interzis o vreme sa mai calce pragul casei sale din New York.
Sonny si Cher pe vremea cand formau un cuplu de succes
Chastity/Chaz acuza, de asemenea, lipsa de afectiune de care mama sa a dat dovada in decursul timpului. "Nu-mi aduc aminte ca mama sa ma fi mangaiat sau sarutat vreodata", relata Chastity/Chaz cu amaraciune. In plus, de teama ca i-ar putea afecta cariera, tot mama sa i-a cerut in mod expres sa nu-si dezvaluie orientarea sexuala.
O decizie revolutionara
"Intreaga poveste este cat se poate de reala. Dupa mai multi ani de gandire, Chastity/ Chaz a luat curajoasa decizie de a-si onora adevarata identitate", a declarat purtatorul sau de cuvant, Howard Bragman, pentru abcnews.com. "Este mandra de aceasta initiativa si deosebit de recunoscatoare pentru sustinerea de care a beneficiat din partea celor apropiati. De asemenea, spera ca alegerea sa sa deschida inimile si mintile oamenilor care mai au inca prejudecati in privinta orientarii sexuale", a mai precizat Bragman. El a facut apoi un apel la respectarea intimitatii vedetei pe toata durata procesului de schimbare de sex, precizand, de asemenea, ca in tot acest timp Chastity/Chaz nu va acorda nici un interviu.
Decizia lui Chastity/Chaz a fost primita cu entuziasm de organizatiile gay din Statele Unite. "Hotararea sa de a-si trai adevarata viata este un pas important atat in plan personal, cat si pentru cauza pe care o reprezinta cu atata convingere - egalitate pentru minoritatile sexuale", a declarat Neil Giuliano, presedintele Aliantei Impotriva Defaimarii Homosexualilor si Lesbienelor.
Transformare evidenta: Chastity, in anii '90 si in prezent
Cher, 63 de ani, mai are un fiu, Elijah Blue Allman, nascut in 1977, in timpul casatoriei cu Gregg Allman, membru al formatiei Allman Brothers Band. Sonny Bono, tatal lui Chastity si primul sot al lui Cher, s-a stins din viata in 1998, intr-un accident de schi. Avea 62 de ani, o in�floritoare cariera de politician (congressman de California) si se recasatorise pentru a patra oara, ultima dintre sotii fiind Mary Bono.
Camelia CIOBANU 
 Afisari: 446  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Fiara crescuta de bestie    
  Stresul albeste parul, dar protejeaza de cancer    
 Top afisari / comentarii 
 Nataraii (3059 afisari)
 Evreii l-au votat pe Ahmadinejad (2835 afisari)
 Nikola Tesla in arhivele FBI (2044 afisari)
 Falimente in lant (1854 afisari)
 Felix ii creeaza probleme lui Teszari (1733 afisari)
 Solista Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, sexy pe plaja din Hawaii! (FOTO) (2478 afisari)
 Are 2,33 metri si e cea mai inalta... femeie din lume (VEZI FOTO) (1877 afisari)
 Susan Boyle, de nerecunoscut la revenirea pe scena! (VIDEO) (1826 afisari)
 Ronaldo si Paris Hilton, nopti fierbinti "scaldate" in sampanie de 30 de mii de dolari (1659 afisari)
 Berlusconi, vrãjit de una din femeile din corpul de gardã al preºedintelui libian (VIDEO) (1597 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00949 sec.