Ziua Logo
  Nr. 4553 de vineri, 5 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Pereira la Porto
Fundasul stanga uruguayan al lui CFR Cluj, Alvaro Pereira (24 de ani), s-a transferat la FC Porto, cu care a semnat un contract valabil pe cinci ani. Pereira, care poate juca si mijlocas stanga, devine astfel coechipier cu romanul Cristian Sapunaru. FC Porto a anuntat ca plateste 4,5 milioane de euro pentru 80% din drepturile federative ale internationalului uruguayan, dar presa lusitana vehiculeaza si varianta unui transfer de doua milioane de euro pentru 50% din respectivele drepturi.
Contractul lui Pereira este valabil pana la 30 iunie 2014, clauza de reziliere fiind stabilita la 20 de milioane de euro. Pereira, adus la CFR acum un an pentru 2,5 milioane de euro, a fost acum cateva sap�tamani aproape de a ajunge la Benfica. "Am semnat contractul in patru minute. Sunt bucuros ca am ajuns la cea mai mare echipa din Portugalia", a declarat Pereira.
Trica revine la CFR
Ardelenii au ajuns deja la o intelegere cu fostul lor mijlocas, care miercuri seara si-a reziliat contractul cu gruparea cipriota Anorthosis Famagusta. "E foarte posibil ca Trica sa revina la echipa din aceasta vara. E un jucator de caracter, iar CFR are nevoie de asltfel de fotbalisti. E un fotbalist de mare valoare. Vom anunta in perioada urmatoare totul", a declarat presedintele executiv al lui CFR, Iuliu Muresan, care a mai adaugat ca gruparea din Gruia va mai achizitiona alti trei jucatori: "Suntem in discutii momentan, nu pot spune mai multe". (MIG)
A r h i v a
  "Razvan sa se gandeasca la 2012!"    
  Viorel Moldovan spre Craiova    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Obama reseteaza jocul geo-strategic pentru secolul XXI (2544 afisari)
 Comunistul Voronin latra la Romania (2400 afisari)
 Presupuneri privind dezastrul din Atlantic (1992 afisari)
 "Felix" are picioare scurte (1744 afisari)
 Putin catre Bruxelles: Nu va fi gaz! (1606 afisari)
 Comandantul aerodromului a murit in urma unui accident aviatic la Clinceni (2172 afisari)
 Posibila deturnare a zborului Air France 447 - Un chinez a facut o asigurare de peste un milion de dolari cu putin timp inainte de a se imbarca (2023 afisari)
 Rusia se pregateste sa trimita in Belarus doua Armate cu efectiv complet (1949 afisari)
 Fotografii cu femei topless si un barbat dezbracat facute la vila lui Berlusconi din Sardinia, publicate de El Pais (1829 afisari)
 Guvernatorul regiunii Odesa: "Basarabia va fi pentru totdeauna teritoriu ucrainean" (1715 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00696 sec.