Ziua Logo
  Nr. 4552 de joi, 4 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Asumarea pe Coduri
Presedintele Comisiei parlamentare pentru Codul Penal Victor Ponta le-a recomandat ieri membrilor Guvernului sa isi asume raspunderea pe cele doua Coduri, afirmand ca proiectul este unul foarte bun, desi nu e perfect - nu exista legi perfecte, cu exceptia celor "divine". "Cred ca putem sa mergem cu acest proiect. Eu cred ca ne putem asuma un proiect foarte bun si care va fi in vigoare poate macar cat a fost Codul actual", a spus Ponta, care este totodata ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, in sedinta de Guvern. El a anuntat o noua runda de discutii cu reprezentantii societatii civile pentru saptamana viitoare, premierul Emil Boc exprimandu-si speranta ca aceasta sa fie si ultima astfel de intalnire. (D.C.)
Veriga vulnerabila
Aflata in campanie in Cluj, fiica presedintelui Traian Basescu a afirmat ca isi doreste ca dupa alegerile din 7 iunie sa nu mai fie considerata "veriga vulnerabila" a tatalui sau. "Sunt un instrument. Sunt acea veriga vulnerabila pe care o are tatal meu. Imi doresc ca dupa aceasta candidatura sa nu mai fiu acea veriga. Dar probabil voi ramane foarte mult, atata timp cat voi fi in politica", a afirmat Elena Basescu. Ea a subliniat ca unele greseli de exprimare care i-au fost imputate nu i-au fost scuzate, desi erau aspecte scuzabile unei tinere aflate la inceputul carierei politice. Aceasta a mai spus ca se bazeaza pe cei care sunt dezamagiti de partide. (C.G.P.)
Milut inghite penegisti
Liderul PNTCD Marian Petre Milut a anuntat ieri oficializarea unei aliante electorale cu partidul parasit de Gigi Becali, prin care membrii filialelor PNG-CD din sectoarele 3, 4 si 5 ale Capitalei vor sustine campania taranista si vor ajuta la numararea paralela a voturilor. Dupa spusele lui Milut, nu mai putin de 14.000 de fosti penegisti vor ajuta partidul in misiunea de a obtine peste 5% din voturi la nivelul capitalei. PNG-CD se alatura astfel seriei de partide neparlamentare care sustin gruparea de pe bulevardul Carol, dupa organizatia Bucuresti a Partidului Verde, cu care s-a semnat un acord saptamana trecuta si Partidul National Democrat Crestin, cu care se oficializeaza alianta in cursul zilei de azi. (D.C.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
OK   de Gargantua
A r h i v a
  Turismul electoral in flagrant    2 comentarii
  Apelul presedintelui    1 comentariu
  Andon si-ar putea pierde mandatul    
  Geoana pasuit    
 Top afisari / comentarii 
 Vanghelie baga divort (4091 afisari)
 Pe cine a mituit Romania pentru a intra in NATO? (3996 afisari)
 Voronin pierde Basarabia (3711 afisari)
 Boala i-a sters toate amintirile (2011 afisari)
 Secretul Marelui Zid Chinezesc (1554 afisari)
 EBa, If you're going to Prepeleac/ Be sure to wear some garoafa in your hair! (VIDEO) (3940 afisari)
 Vladimir Putin s-a infuriat pe Oleg Deripaska si a aruncat cu un creion in el (3425 afisari)
 Ultimul mesaj automat transmis de avionul disparut deasupra Atlanticului: "Cabina in viteza verticala" (3277 afisari)
 In Harghita s-a scandat in maghiara: "Ocupanti, carati-va!" (2819 afisari)
 A innebunit Ursul de la Rasarit: Ministerul rus al Apararii acuza Polonia de declansarea celui de-al Doilea Razboi Mondial (2293 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00873 sec.