Ziua Logo
  Nr. 4550 de marti, 2 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Balint demis, Velcea la finala
Foto: MEDIAFAX
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Timisoa�ra, Marian Iancu, a anuntat ieri ca Gabi Balint a fost inlocuit cu Valentin Velcea la conducerea tehnica a echipei banatene, pentru ultimele doua partide din acest sezon, cu FC Brasov, in etapa a 34-a a Ligii I, si cu CFR Cluj, in finala Cupei Romaniei.
"Balint nu mai este antrenorul echipei in acest moment. El nu se va mai afla pe banca tehnica in ultimele doua meciuri. Velcea va pregati echipa, iar Balint isi va rezilia contractul cu noi. In acest moment avem alte prioritati pentru echipa, mai avem doua meciuri foarte importante si abia dupa aceea vom vedea ce vom face. Am incredere in echipa. Daca nu este cineva care sa o strice, echipa, impreuna cu Velcea, va intra in cele doua lupte, pentru ca mai avem doua meciuri extrem de importante", a spus Iancu. Balint a fost numit antrenor la FC Timisoara la finalul turului actualului sezon, in locul lui Dusan Uhrin, care a fost demis. Balint a obtinut zece victorii, doua remize si a inregistrat patru esecuri, calificand echipa in finala Cupei Romaniei. Anuntul de ieri al lui Iancu a fost prefatat duminica seara de un atac dur la adresa antrenorului. "Sigur Balint nu va ajunge in finala Cupei Romaniei. Ar fi prea riscant. Intre Petrescu si Balint e o diferenta de la cer la pamant. Si intre Razvan Lucescu si Balint este o diferenta mare. Balint s-a izolat de toata lumea si nu a acceptat nicio informatie de la altii. A vrut sa fie atotputernic si a ratat. La golul nostru cu Dinamo, jucatorii nu l-au bagat in seama pe Balint. El trebuia sa se intrebe de ce nu l-am sunat in ultimele trei saptamani. Nu vorbesc cu Balint, nu avem subiect", afirmase Iancu.
Diversiunea TAS
Iancu a mai declarat ca este sigur ca FC Timisoara va recupera cele sase puncte, anuntand ca FIFA nu a dat niciodata o astfel de decizie si ca nu exista niciun document in acest sens. Seful din Banat are dreptate, dar nu stie (sau se face ca nu stie) ca nu FIFA a sanctionat clubul, ci FRF, dupa o adresa a forului mondial. Mai precis, Comisia de Disciplina a FIFA a somat FRF sa depuncteze gruparea lui Iancu, deoarece aceasta nu a aplicat integral decizia TAS din 25 aprilie 2008, legata de disputa privind palmaresul vechii Politehnici. Mai mult, FRF a fost amenintata de FIFA cu sanctiuni care puteau merge pana la excluderea din competitiile internationale daca nu ar fi executat imediat aceasta decizie! Altfel, se pare ca dupa ce TAS va anunta pastrarea sanctiunii de sase puncte (vineri, 5 iunie), FIFA va declansa o ancheta legata de declaratiile acuzatoare ale lui Iancu la adresa forului mondial si a unor angajati ai acestuia! (MIG)
A r h i v a
  Razvan la treaba    
  ZIUA lucreaza pentru Lucescu Jr.    
  Feroe la orizont    
  AISS impotriva lui Becali    
  Dezastru in "Groapa"    2 comentarii
  LIGA I - ETAPA A 33-A    
  Stiri pe scurt    
  Poker de Baragan    
  Cei trei care au speriat Liga I    
  UNIREA URZICENI    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Semidocti, marlani si pitipoance (3492 afisari)
 Rusia se umfla pe seama Romaniei (1975 afisari)
 Insinuarile lui Adrian Severin l-au enervat pe Joseph Daul (1940 afisari)
 Manevrele lui Vanghelie (1691 afisari)
 Voronin se leapada de Greceanii (1421 afisari)
 Oana Zavoranu catre Moni Columbeanu: Iesi afara, nesimtito! (2788 afisari)
 Expert rus: Rusia nu are ce caºtiga in Moldova, insã poate pierde Transnistria (2208 afisari)
 Afla de ce boala poti suferi, in functie de cum arati! (2135 afisari)
 O adolescenta traieste datorita unei vizite la dentist (2113 afisari)
 Sunt sigura ca sotul meu este in viata pentru ca telefonul lui continua sa sune, sustine sotia unui britanic, pasager al avionului disparut (2080 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00844 sec.