Ziua Logo
  Nr. 4550 de marti, 2 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
AISS impotriva lui Becali
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti organizeaza sambata, 6 iunie, de la ora 17, un mars de protest fata de conducerea clubului si a situatiei in care se regaseste gruparea ros-albastra, se arata intr-un comunicat al fanilor stelisti.
Cu o zi inainte de aniversarea a 62 de ani de la infiintare, marsul se va desfasura sub titlul "62 - NE VREM CLUBUL INAPOI", fiind autorizat de Primaria Municipiului Bucuresti.
Dupa mai multe comunicate pe care AISS le-a oferit publicitatii, in care actiunile finantatorului Stelei erau criticate si, totodata, se cerea plecarea latifundiarului din Ghencea, fanii ros-albastri au trecut si la masuri ceva mai "vizibile" pentru publicul larg al fotbalului. "Suporterii stelisti care s-au saturat de scandalurile si subcultura intretinute de "finantatorul" George Becali, care vad ca fosta campioana a Europei, Steaua, a ajuns sinonima cu mediocritatea si nepotismul si care nu mai pot accepta umilirea unor foste mari glorii precum Gica Hagi, Tudorel Stoica, Ladislau Boloni sau Marius Lacatus, sunt chemati sa participe la aceasta actiune de protest. Credem ca Steaua nu poate spera sa redevina echipa-fanion a fotbalului romanesc, iubita si, mai ales, respectata pe toate stadioanele din tara, decat printr-o despartire cat mai rapida si definitiva de George Becali si prin aparitia unui investitor mai decent si mai bine-intentionat cu privire la soarta acestui club", sustine AISS. Marsul de protest se va desfasura sub titlul "Ne vrem clubul inapoi", iar coloana de suporteri va pleca din Parcul Moghioros si se va deplasa in directia Tricodava, Brasov, Ghencea, urmand sa se opreasca pe platoul din fata Stadionul "Steaua".
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  Razvan la treaba    
  ZIUA lucreaza pentru Lucescu Jr.    
  Feroe la orizont    
  Dezastru in "Groapa"    2 comentarii
  Balint demis, Velcea la finala    
  LIGA I - ETAPA A 33-A    
  Stiri pe scurt    
  Poker de Baragan    
  Cei trei care au speriat Liga I    
  UNIREA URZICENI    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Semidocti, marlani si pitipoance (3492 afisari)
 Rusia se umfla pe seama Romaniei (1975 afisari)
 Insinuarile lui Adrian Severin l-au enervat pe Joseph Daul (1940 afisari)
 Manevrele lui Vanghelie (1691 afisari)
 Voronin se leapada de Greceanii (1421 afisari)
 Oana Zavoranu catre Moni Columbeanu: Iesi afara, nesimtito! (2788 afisari)
 Expert rus: Rusia nu are ce caștiga in Moldova, insă poate pierde Transnistria (2208 afisari)
 Afla de ce boala poti suferi, in functie de cum arati! (2135 afisari)
 O adolescenta traieste datorita unei vizite la dentist (2113 afisari)
 Sunt sigura ca sotul meu este in viata pentru ca telefonul lui continua sa sune, sustine sotia unui britanic, pasager al avionului disparut (2080 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00798 sec.