Ziua Logo
  Nr. 4547 de vineri, 29 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Marele Circ 2009
CGMB a aprobat in ultima sedinta organizarea circuitului automobilistic FIA GT Bucharest Challange si in acest an, imputernicindu-l pe primarul general Sorin Oprescu sa gaseasca firma care se va ocupa de organizarea "Marelui Circ". Reamintim ca Primaria Capitalei organizeaza, de doi ani consecutiv, in jurul Palatului Parlamentului, un circuit automobilistic in parteneriat cu Bucharest Ringetapa din campionatul FIA GT Bucharest Challange. Investitia a fost de aproxi�mativ 15 milioane de euro anual. (M.S.)
Piedone da afara
Primarul Cristian Popescu-Piedone a concediat, ieri, intregul personal al Administratiei Scolilor - 27 de angajati, cu cei doi directori si sase sefi de servicii - si a intocmit un proiect de modificare a organigramei institutiei. Potrivit documentului, serviciile Control Intern si Evidenta Contracte vor disparea, dupa ce Corpul de control al edilului a constatat ca activitatea acestora a prejudiciat grav administratia. "Avem nevoie de angajati tineri si bine pregatiti, carora sa le pese de invatamantul din sectorul 4. Nu pot tolera un colectiv pasiv, care a privit mut, an de an, cum s-au investit sume considerabile doar in reabilitarea wc-urilor, in loc sa renoveze salile de curs", si-a argumentat edilul decizia. (M.S.)
Revin pietele volante
Agrostar si Primaria Capitalei reiau proiectul pietelor volante incepand cu aceasta sambata. Potrivit lui Nicolae Stefan, presedintele Agrostar, la inceput vor fi trei astfel de piete, in locuri consacrate anul trecut - Aparatorii Patriei, Universitate, pe strada Edgar Quinet, si pe bd. Unirii, in preajma Tribunalului Bucuresti. Fata de anul trecut, in pietele volante se vor comercializa, pe langa legume si fructe, si produse traditionale. Proiectul pietelor volante a demarat anul trecut, la initiativa Agrostar, ca solutie pentru aprovizionarea bucurestenilor, dandu-se posibilitate taranilor sa-si vanda produsele direct; in toamna trecuta, proiectul s-a bucurat de succes. (L.M.)
Ajutor pentru industrie
Combinatele chimice si producatorii de energie electrica si termica vor primi, in perioada 1 mai-30 septem�brie, doar gaze din productia interna, mai ieftine decat cele importate, pentru a rezista efectelor crizei economice si pentru a evita disponibilizarea a 9.000 de salariati. "Tinand cont de conditiile crizei economice, acordam gaze naturale mai ieftine pentru industria romaneasca. Consumatorii din Romania, atat companiile, cat si populatia, sunt alimentati cu gaze naturale produse de companiile interne Romgaz si Petrom si cu gaze din import. (C.S.)
A r h i v a
  Oprescu sabotat la pasaj    1 comentariu
  Pilotii exclusi de la sefia TAROM    1 comentariu
  Avertismente obligatorii    4 comentarii
  Branul cu fata noua de 1 iunie    
 Top afisari / comentarii 
 Armata ii da lui Boc cu pensiile-n cap (2768 afisari)
 Crin Antonescu izolat de anturaj (2203 afisari)
 Femeia cu gripa porcina si-a infectat familia (1411 afisari)
 ZIUA misca trupele la CJ Dambovita (1404 afisari)
 Juristul catastrofa ii da raportul lui Popescu (1319 afisari)
 La deshumarea lui Petrache Lupu oamenii au strigat: "Un Sfant"  (3201 afisari)
 Armata rusa, lovita de sclavie sexuala si prostitutie  (1823 afisari)
 Doi piloti americani au ucis din nepricepere si neglijenta 154 de persoane (1787 afisari)
 O copilã de 14 ani a fost sechestratã ºi obligatã sã intreþinã relaþii sexuale cu ºapte bãrbaþi (1208 afisari)
 Un partid din Ucraina cere reintroducerea vizelor pentru cetatenii Romaniei din motive de demnitate nationala (1081 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00851 sec.