"Este o dorinta mai veche de-a noastra: aceea de a-i familiariza pe clienti, pe cat posibil, cu bucatariile lumii. Sunt bucatarii mari care nu sunt, insa, prezente pe piata noastra. In Bucuresti a existat un restaurant portughez, Fado, dar s-a inchis, asa ca ne-am gandit ca prima tara prezentata sa fie Portugalia. Nu ne-am hotarat inca ce bucatarie va urma in iulie, insa este cert ca serile tematice vor continua", a explicat Aura Ma�racine, managerul restaurantului. Retetele propuse pentru fami�liarizarea cu spatiul portughez au fost prezentate, in premiera, Clubului Presa de Vin, sub bagheta maestrului de ceremonii Matei Perahim: supa de piatra, salata calduta de midii si galbiori, tocanita cu langustine, iepure dulce-acrisor si marinada de crevete. Alaturi de acestea, intr-o armonioasa completare, s-au asezat vinurile importate prin Portugal Trading: Calcos de Tanha Branco, Calcos de Tanha Rose, Calcos Tinto Rubor Puro, Zimbro Tinto Rubor Puro si Calcos de Tanha Reserva.
Restaurant Impala
Str - Str Leonida Nr 11, Sector 2 (langa
benzinaria Tunari)
Tel: 021-210.13.31