Ziua Logo
  Nr. 4546 de joi, 28 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Bodyguardul lui Oprea-BGS a fost rupt in bataie
Alexandra Mihale - ZIUA FOTO
Ieri dimineata, in jurul orei 04.30, pe strada Dreptatii din cartierul Militari, bodyguard-ul directorului firmei de paza BGS, Bogdan Oprea, Marius Rosu, a fost batut crunt de cinci indivizi mascati.
Bucuresteanul pe numele sau, Rosu Marius a fost atacat la ivirea zorilor de cinci indivizi care purtau cagule si a fost lovit cu salbaticie de acestia cu rangi metalice, bate si a fost injunghiat de sapte ori in picioare si taiat pe frunte. "Eram pe strada Dreptatii dimineata pe la ora 4. Cand am ajuns in fata blocului a oprit imediat o masina din care au iesit mai multi insi care au tabarat pe mine cu tevi, rangi si bate. M-au lovit in cap, la picioare si cand am incercat sa ma apar m-au lovit in mana. M-au batut ca pe un animal. Pana acum dupa scandalul de la Mall, imi era frica pentru familia mea si cand veneam acasa veneam cu niste baieti de la mine de la servici. Aseara nu am crezut ca m-ai era necesar si uite unde am ajuns", ne-a declarat Marius Rosu.
Andrei Carantino, medic primar al sectiei de chirurgie plastica al Spitalului de Urgenta Bagdasar-Arseni, ce urma sa il opereze, ieri, pe Rosu ne-a declarat ca pacientul prezinta un traumatism prin agresiune, fractura a oaselor metacarpiene la nivel mainii stangi si mai multe plagi aparent prin injunghiere la nivelul membrelor inferioare si pe frunte.
Pe de alta parte Politia Capitalei a afirmat ieri despre Rosu ca nu prezinta rani grave, politistii numind taietura de sapte centi�metri de pe fruntea acestuia un simplu traumatism de "gradul zero"si ca urmeaza ca dupa efectuarea cercetarilor sa afle cine sunt indivizii care l-au atacat pe angajatul BGS. Surse ne-au informat ca, in urma scandalului de la Mall Plaza dintre angajatii BGS si clanul lui Eugen Preda, gruparile interlope desfasoara actiuni de "pedepsire" a oamenilor lui Bogdan Oprea.
Robert MIRCEA 
 Afisari: 1924  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Ha.. NU SE POATE... Taman pe Strada Dreptatii...!! Cioroii aia trebe' medaliati !!!    de Omul cu Picioare foarte Paroase
Vorba americanului   de Eufrosin
A r h i v a
  DNA calca presa lui Penescu    
  Magistrati fara spor    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Ivanoff, juristul catastrofa de la CJ Dambovita (2634 afisari)
 Bodyguardul lui Oprea-BGS a fost rupt in bataie (1924 afisari)
 Phenianul pregatit de razboi (1807 afisari)
 Soferie la mica intelegere (1163 afisari)
 Diversiune PSD (1008 afisari)
 EROS SHOW 2009: Laura Andresan si Alina Plugaru au mancat sushi de pe o femeie goala (FOTO/VIDEO) (4514 afisari)
 Rihanna, mai dezbracata ca oricand, in clipul unui coleg de breasla (FOTO/ VIDEO) (2348 afisari)
 Ministerul rus de Externe trece la provocari: Seful Ministerului de Externe al Romaniei denatureaza faptele (1810 afisari)
 UPDATE Adriana Bahmuteanu a nascut de urgenta. Viata copilului nu e in pericol (1739 afisari)
 Se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost violata si aruncata din tren (1574 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00797 sec.