Ziua Logo
  Nr. 4546 de joi, 28 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Finante
Stiri pe scurt
Patru pentru BVB
Patru persoane si-au depus candidatura pentru postul vacant din Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), in locul lui Petru Prunea. "Pana acum si-au anuntat candidaturile Octavian Molnar (de la firma de brokeraj IFB Finwest), Valerian Ionescu (de la BCR Securities), Vergil Popescu (de la SSIF Dorinvest) si Lucian Croitoru (consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu)", a declarat directorul general al Bursei, Anca Dumitru, transmite Mediafax. (F.B.)
Rezultate Ruukki
Producatorul de structuri metalice Ruukki Romania mizeaza pe o majorare de 20-30% a afacerilor in acest an, pana la 143 milioane lei, dupa ce in 2008 vanzarile au crescut cu 58%. In 2007 a consemnat o cifra de afaceri de peste 70 milioane lei.
Reprezentantii companiei au anuntat ca dinamica vanzarilor din acest an va fi influentata de intrarea pe noi segmente de piata, prin inaugurarea unor sectii la fabrica operata de companie la Bolintin Deal, in judetul Giurgiu. (F.B.)
Garantii in crestere
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a acordat, in primele patru luni ale anului, garantii de 130 de milioane de euro, a declarat, ieri, director in cadrul FNGCIMM, Irina Constantinescu, la conferinta "Managementul riscului. Finantari europene", organizat de cotidianul "Bursa" in colaborare cu ANEIR. "In primele patru luni, am acordat garantii de 130 de milioane de euro, dar, din pacate, 80% sunt pentru imprumuturile deja existente. Practic, reprezinta sustinerea creditarii deja existente, bancile avand nevoie de garantii suplimentare", a declarat directorul FNGCIMM. (I.S.)
Plan pentru biomasa
Ministerul Economiei va transmite Comisiei Europene (CE), pana la 30 iunie 2010, planul national de stimulare a investitiilor in biomasa. Acest proiect are ca scop imbunatatirea legislatiei nationale in domeniu si identificarea celor mai bune masuri de promovare a utilizarii biomasei si se deruleaza din august 2008, pana in februarie 2010. Principalii beneficiari sunt ministerele Economiei, Agriculturii, Mediului si Administratiei si Internelor, precum si Agentia Romana pentru Conservarea Energiei si ISPE. (F.B.)
A r h i v a
  Dezghet la Prima Casa    
  Pro si contra "kilowatt"    1 comentariu
  Statul se imprumuta pe rupte    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Ivanoff, juristul catastrofa de la CJ Dambovita (2634 afisari)
 Bodyguardul lui Oprea-BGS a fost rupt in bataie (1924 afisari)
 Phenianul pregatit de razboi (1807 afisari)
 Soferie la mica intelegere (1163 afisari)
 Diversiune PSD (1008 afisari)
 EROS SHOW 2009: Laura Andresan si Alina Plugaru au mancat sushi de pe o femeie goala (FOTO/VIDEO) (4514 afisari)
 Rihanna, mai dezbracata ca oricand, in clipul unui coleg de breasla (FOTO/ VIDEO) (2348 afisari)
 Ministerul rus de Externe trece la provocari: Seful Ministerului de Externe al Romaniei denatureaza faptele (1810 afisari)
 UPDATE Adriana Bahmuteanu a nascut de urgenta. Viata copilului nu e in pericol (1739 afisari)
 Se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost violata si aruncata din tren (1574 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01739 sec.