Ziua Logo
  Nr. 4544 de marti, 26 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Miracol in Baragan
-- Urziceniul este lider cu doua etape inainte de finalul Ligii I dupa victoria cu Dinamo si se apropie de un titlu antologic
Unirea Urziceni a castigat duminica seara, pe teren propriu, partida cu Dinamo, scor 1-0 (Varga 25) in etapa a 32-a din Liga I si a trecut pe primul loc
in clasament cu doua etape inainte de finalul campionatului, avand un punct mai mult decat "cainii rosii". Mai mult chiar, ialomitenii au luat toate cele sase puncte din "dubla" cu Dinamo in acest sezon (1-0 a fost si in "Groapa", gol Bilasco) si raman singura echipa din Liga I pe care bucurestenii nu au reusit sa o invinga (au trei victorii si trei egaluri in istoria intalnirilor directe)!
Dan Petrescu, antrenorul Unirii, a declarat dupa meci ca echipa sa a meritat victoria si a precizat ca tot Dinamo are prima sansa la titlu. "Un meci intre locul unu si locul doi era normal sa fie important, desi nu a fost decisiv pentru noi. Poate pentru Dinamo, pentru ca are un program mai usor. Noi mai avem meciuri cu doua echipe care au obiective clare, de a merge in cupele europene. S-a vazut ca Unirea a fost echipa mai buna, desi acest meci ne-a adus certitudinea unui loc in primele trei si nimic mai mult. Prin acest meci nu am realizat nimic, nu am obtinut niciun trofeu", a spus Petrescu, confirmat si de managerul general Mihai Stoica: "Suntem pe primul loc, dar la Timisoara va fi aproape imposibil sa castigam, pentru ca este o echipa aproape invincibila pe teren propriu. Cred ca Dinamo este in continuare favorita la titlu, desi sper ca adversarii sai din ultimele doua etape sa-si respecte blazonul. Noi am reusit sa ne asiguram un loc pe podium si atat timp cat avem sanse la titlu suntem datori sa speram si sa credem in aceasta minune".
La mana rivalilor
Tabara dinamovista a fost cuprinsa de dezmagire dupa infrangerea din Baragan si asteapta jocul rezultatelor pentru ca echipa sa revina in fruntea ierarhiei. "Sunt nemultumit de rezultat si de joc. Am avut multe greseli in aparare, iar cand nu castigi nici un duel cu Bilasco nu ai sanse sa speri la Liga Campionilor! Cred ca am avut un gol valabil si un penalty. Pe mine m-a deranjat maniera de arbitraj. Daca pierdem campionatul este numai si numai vina noastra. Noi nu aici am pierdut insa primul loc, ci cand am pierdut puncte cu echipele mici", a spus antrenorul "cainilor rosii", Mircea Rednic. "Ne jucam sansele pana la capat. Unirea are un program mult mai greu decat noi sau cel putin asa pare. Nu cred ca Timisoara si Steaua vor ceda punctele. Dar, cine stie ce vor sa faca? Pentru noi mai sunt doua meciuri, trebuie sa le castigam. Sper ca exista un Dumnezeu!", a mai spus Rednic.
Pagina realizata de Marius Gherghe 
 Afisari: 944  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Sper ca exista un Dumnezeu!   de Silviu Dumitrescu
A r h i v a
  Copos nu renunta la Hizo    
  Clasament    
  Stiri pe scurt    
  Fuziune si diversiune    
  UEFA decide pentru Liga    1 comentariu
     1 comentariu
  "Caracatita FRF"    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Cine raspunde? Basescu sau Romania? (2748 afisari)
 Antonescu si Orban sunt certati (1794 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (1677 afisari)
 De ce sa vorbim cu rusii (1567 afisari)
 Singura impotriva unui imperiu (1344 afisari)
 Cristian Diaconescu despre atacurile din Rusia si Ucraina: In politica externa, nu totul se intampla peste noapte (2400 afisari)
 Brooke Shields: Mi-am pierdut virginitatea la 22 de ani pentru ca ma consideram urata (2006 afisari)
 Jos mainile de pe Mica Rusie, spune Putin Occidentului (1981 afisari)
 Iuscenko anunta ca Ucraina renunta la trecutul ei sovietic. Asteptam si renuntarea la sarma ghimpata ce desparte de Tara romanii din Sudul Basarabiei, Nordul Bucovinei, Tinutul Hertei si Basarabia (1574 afisari)
 Doi batrani din Marea Britanie au descoperit secretul unei casatorii fericite! (1551 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00859 sec.