Ziua Logo
  Nr. 4544 de marti, 26 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Curajosul Brosnan
Actorul irlandez Pierce Bros�nan a reusit sa opreasca o camioneta scapata de sub control, in timpul filmarilor pentru pelicula "Percy Jackson and the Lightning Thief", care se indrepta vertiginos spre locul unde se odihnea Uma Thurman, partenera lui din acest lungmetraj, informeaza femalefirst.co.uk. O sursa a declarat: "Nu se afla nimeni la volanul acelei camionete care se indrepta spre zona cu iarba unde Uma se odihnea, alaturi de colegii de filmare. Pierce (Brosnan, n.r.) a strigat: "Dati-va la o parte!". A alergat spre camioneta, a deschis usa soferului, a sarit in masina si a apasat cu putere pe frana". Inainte ca actorul - care a interpretat rolul spionului James Bond in patru filme ale acestei francize de succes - sa reuseasca sa opreasca vehiculul, acesta a izbit o bordura si a rasturnat mai multe cosuri de gunoi, provocand panica in randul membrilor echipei de filmare. "Ceilalti fugeau in toate directiile. Pierce a fost laudat de Uma, care l-a si tachinat cu multe glume referitoare la calitatile lui de erou 007", a adaugat aceeasi sursa. Pierce Brosnan, in varsta de 56 de ani, a jucat de patru ori rolul spionului britanic 007, inainte de a fi inlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeza a jucat recent in "Cascada Seraphim" si in musicalul "Mamma Mia", bazat pe repertoriul trupei Abba. Uma Thurman, in varsta de 39 de ani, este cunoscuta pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizata la Oscar, "Legaturi periculoase" si seria "Kill Bill". (Mediafax)
 Afisari: 295  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Singura impotriva unui imperiu    
  Red Bull cu cocaina in Germania    1 comentariu
  Acrobatie pe marginea prapastiei    
 Top afisari / comentarii 
 Cine raspunde? Basescu sau Romania? (2748 afisari)
 Antonescu si Orban sunt certati (1794 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (1677 afisari)
 De ce sa vorbim cu rusii (1567 afisari)
 Singura impotriva unui imperiu (1344 afisari)
 Cristian Diaconescu despre atacurile din Rusia si Ucraina: In politica externa, nu totul se intampla peste noapte (2400 afisari)
 Brooke Shields: Mi-am pierdut virginitatea la 22 de ani pentru ca ma consideram urata (2006 afisari)
 Jos mainile de pe Mica Rusie, spune Putin Occidentului (1981 afisari)
 Iuscenko anunta ca Ucraina renunta la trecutul ei sovietic. Asteptam si renuntarea la sarma ghimpata ce desparte de Tara romanii din Sudul Basarabiei, Nordul Bucovinei, Tinutul Hertei si Basarabia (1574 afisari)
 Doi batrani din Marea Britanie au descoperit secretul unei casatorii fericite! (1551 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00705 sec.