Ziua Logo
  Nr. 4543 de luni, 25 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Farmecul vietii
-- Craiova a batut Rapidul in Giulesti si asteapta obtinerea licentei pentru a juca in Europa League
Oltenii au dat lovitura in Capitala, 3-0 cu Rapid sambata seara, si sunt aproape de revenirea in Europa, singura emotie fiind acum rejudecarea dosarului pentru obtinerea licentei. Fratii Costea - Florin, de doua ori si Mihai, o data - au marcat pentru o victorie categorica a Craiovei, dar pe teren lucrurile au stat altfel, chiar daca oaspetii au ratat si un penalty in prima repriza. In momentul in care s-a dictat lovitura de la 11 metri, la tribuna oficiala a avut loc un incident verbal intre Adrian Mititelu si doi suporteri rapidisti, conflictul fiind aplanat dupa interventia lui Jean Valvis. Incidentele s-au reluat dupa golul doi al partidei, cand mai multi suporteri au inceput sa-l injure pe finantatorul clubului oltean.
Mititelu nu s-a suparat insa pe fanii giulesteni. "Asa este la Rapid! Nu e normal, dar nu ma pot supara pentru ca suporterii giulesteni sunt mai tempeïżœramentali", a spus seful oltenilor, care a comentat si meciul: "A fost o victorie muncita si meritata. O victorie care este o razbunare si pentru meciul din tur, atunci cand trebuia sa castigam detasat, dar am avut ghinion. S-a facut dreptate in clasament". Mititelu considera ca prin acest succes echipa sa este la un pas de Europa League, dar important este meciul din runda viitoare, contra Stelei. "Suntem la un pas de Europa League. Mai avem un meci in Ghencea pe care trebuie sa-l castigam pentru a avea un retur deosebit, cu patru victorii cu echipele din Bucuresti", a adaugat Mititelu. "Se vede Europa, suntem foarte aproape de ceea ce ne-am propus", a spus Ionel Gane, antrenorul interimar al Craiovei. "Sunt foarte bucuros ca am castigat si abia dupa aia ma bucur ca am marcat. Sunt bucuros pentru cele trei puncte si cred ca prin acest succes ne-am atins obiectivul, si anume participarea in Europa League", a declarat si Fl. Costea, care, cu 15 reusite, l-a egalat pe Gh. Bucur in fruntea clasamentului golgeterilor.
Decisiv cu Iasiul
Viorel Hizo a declarat ca portarul Mircea Bornescu a facut diferenta in partida din Giulesti. "Cine nu a fost la stadion sau nu a vazut meciul, poate sa spuna ca Rapid nici nu a fost pe teren, dar noi am facut unul din meciurile bune, ne-am creat opt-noua ocazii foarte clare, dar din pacate nu am reusit sa inscriem. Nici daca vroiam nu-l nimeream de atatea ori pe Bornescu. Eu cred ca Bornescu a facut diferenta. Pinto, Djalovic, Spadacio au ratat ocazii peste ocazii, insa jocul greseala asteapta", a spus Hizo, care considera ca Rapid trebuie sa castige ultimul meci de pe teren propriu din acest campionat pentru a nu pierde Europa League. "Acum, noi trebuie sa invingem obligatoriu in ultimul joc (n.r. - meciul de pe teren propriu cu Politehnica Iasi), dar, cu siguranta, nu vom sta pana in ultima clipa si mergem la Vaslui la victorie", a afirmat Hizo.
Pagina realizata de Marius GHERGHE 
 Afisari: 329  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
HAI CRAIOVA   de beatlemaniacul
A r h i v a
  Wolfsburg campioana    
  Goian spre Tottenham    
  Stiri pe scurt    
  "Chirurgul" prinde Nationala    
  Dulgheru a dat lovitura    
  Brawn GP ucide F1    
  LIGA I - ETAPA A 32-A    
 Top afisari / comentarii 
 Profesoare in calduri (2998 afisari)
 Candidatul din dulap (2567 afisari)
 Zece piedici in calea reformei din Educatie (1684 afisari)
 Leul anticomunist (1621 afisari)
 LDP Dambovita judecata in familia Ivanoff (1324 afisari)
 "Guvernul Mondial", alaturi de alte organizatii influente, a colaborat cu Kremlinul pentru inlocuirea lui Ceausescu (4778 afisari)
 A facut sex in fiecare zi pentru a scapa de cancer (3589 afisari)
 Un alt politolog rus: Serviciile secrete occidentale au precipitat lovitura de stat din Romania pentru ca se temeau ca Bucurestii ar fi putut crea bomba atomica (2981 afisari)
 S-au rugat ani de zile unor oase de animale si nu unor moaste! (VIDEO) (1701 afisari)
 Nave militare și aeronave, pregătite pentru luptă in Marea Neagră (1660 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00844 sec.