Ziua Logo
  Nr. 4538 de marti, 19 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Spital in flacari
Lucian Curelariu - ZIUA FOTO
Un incendiu puternic a izbuc�nit, ieri, la etajul patru al Spitalului "Sfanta Maria", intr-un corp al cladirii care se renoveaza. Potrivit pri�melor cercetari, focul a fost provocat de un aparat de sudura. Sase persoane au fost intoxicate usor cu fum.
Potrivit pompierilor, focul, care a izbucnit la ora 13.45, a fost violent si a produs foarte mult fum, in special pe casa scarii, incendiul fiind stins in mai putin de o ora. In timpul interventiei, pompierii au evacuat etajul patru al spitalului si au urcat cu doua autoscari pe doua laturi ale cladirii.
Seful Sectiei ORL a Spitalului "Sfanta Maria", Codrut Sarafoleanu, a declarat ca fumul dens a ajuns la blocul operator, astfel ca a fost necesara evacuarea pacientilor.
Primaria Sectorului 1 a precizat ca va suporta daunele incendiului de la Spitalul "Sfanta Maria" daca nu este vorba de o greseala a constructorului care renoveaza, o echipa mixta urmand sa stabileasca cine este vinovat. Managerul spitalului, Narcis Copca, ne-a declarat ca "au fost evacuate 150 de persoane ce fac parte din personal, 150 de pacienti intre care si unul aflat in blocul post-operator. La fata locului au intervenit 12 autospeciale de pompieri si opt masini ale SMURD", a spus Copca. Sase persoane care au fost intoxicate cu fum au fost transportate la spitalele Elias si Floreasca.
Robert MIRCEA 
A r h i v a
  Basescu a impus Codurile    1 comentariu
  "Acvila" jumulita politic    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Ceausescu a refuzat Grupul Bilderberg (6409 afisari)
 Mancam gunoaie scumpe (5824 afisari)
 Retragere cu torte (3134 afisari)
 Misterul scrisorilor pierdute de austrieci (2496 afisari)
 Rezultatele tezelor o trezesc la realitate pe Andronescu (2357 afisari)
 Virgina romanca, Alina din Caracal, povesteste despre prima noapte cu cel care i-a castigat la licitatie virginitatea (4218 afisari)
 Angelina Jolie, cu ochii dupa un alt barbat (3740 afisari)
 Politista din Cluj, cu bustul la vedere pe hi5! (FOTO) (2921 afisari)
 Oameni bolnavi: Au facut sex in masina, de fata cu cei doi copii pe bancheta din spate (2915 afisari)
 Daca a zis si Moscova: Guvernul de la Chisinau acuza Romania ca se indreapta spre anularea recunoasterii independentei Moldovei (2136 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00757 sec.