Ziua Logo
  Nr. 4538 de marti, 19 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Massimo antrenor, Gigi selectioner
Duminica seara s-a oficializat "divortul" dintre Marius Lacatus si Steaua, fostul antrenor intalnindu-se cu patronul sau pentru a pune la punct detaliile despartirii. Latifundiarul din Pipera anunta ca, pentru ultimele trei etape, el va face echipa ros-albastrilor, in timp ce fostul "secund" Massimo Pedrazzini doar va conduce antrenamentele!
Rezultatele din ultima vreme pe care le-a avut Steaua au dus, cum era si normal, la plecarea lui Lacatus din Ghencea. Evenimentul a avut loc duminica seara, la vila din Aleea Alexandru, acolo unde cele doua parti au inchis colaborarea in termeni amicali, clauzele de demisie sau de demitere, in valoare de 250.000 de euro fiecare, pe care le avea Lacatus in contract, fiind trecute cu vederea. Numele de tehnicieni care ar putea prelua Steaua, avansate chiar de catre finantatorul Stelei, sunt Panduru, Bergodi, Zenga si D. Petrescu. "Pedrazzini va ramane interimar pana la finalul sezonului. Chiar si asa, eu voi fi la fiecare antrenament la echipa. Am sa fac totul sa mai prindem un loc de Europa League. Deja pregatesc meciul cu FC Timisoara, am sa ma implic sa nu se mai intample prostii. Prima echipa, schimbarile, toate le voi face eu! Massimo face doar va face antrenamentele! Mi-l doresc foarte mult pe Dan Petrescu la echipa. Dar e greu de convins. Pai, renunta el sa joace cu Urziceni in Liga, daca se califica, ca sa vina in Ghencea? Mai sunt si altii pe lista. Zenga, care a facut treaba aici, e si Panduru, care imi place, e si Bergodi, de la Iasi, pe care l-am admirat mereu de cand a venit in Romania. Banii de la Al Hilal au fost virati de vineri, dar nu voi plati salariile jucatorilor. Daca Steaua va castiga urmatoarele doua meciuri, totul va fi platit la zi. Si meciul cu Urziceniul este important, insa daca vor castiga cu Timisoara si cu Craiova sunt calificati in Cupa UEFA. Pentru mine este importanta calificarea in cupele europene", a declarat Gigi Becali, noul selectioner din Ghencea.
Ultima zi in Ghencea
Ieri, Lacatus si-a luat la revedere de la fostii sai elevi, fiind si el prezent la antrenamentul condus de interimarul Massimo Pedrazzini. Referitor la urmatoarea sa destinatie, Marius a declarat ca nu ar refuza o oferta de la Brasov. "Deocamdata vreau sa imi iau o vacanta cu familia si voi analiza ofertele care vor veni dupa aceea. Nu as zice nu unei oferte de la Brasov. M-am simtit foarte bine acolo, dar totul este sa fii dorit". Nici presedintele executiv al brasovenilor, Dinu Gheorghe, nu exclude aceasta posibilitate: "Nu s-a vorbit despre o venire a lui Lacatus la Brasov, pentru ca el a fost pana duminica antrenorul Stelei. Probabil ca este o varianta care va fi luata in seama atunci cand Consiliul Director, cu Ioan Neculaie si cu ceilalti factori de decizie, vor hotari cine vine la Brasov".
Cristian MUNTEANU 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
O nelamurire ?   de LENIO
A r h i v a
  Cainii gata de finala    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA A 31-A    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Ceausescu a refuzat Grupul Bilderberg (6409 afisari)
 Mancam gunoaie scumpe (5824 afisari)
 Retragere cu torte (3134 afisari)
 Misterul scrisorilor pierdute de austrieci (2496 afisari)
 Rezultatele tezelor o trezesc la realitate pe Andronescu (2357 afisari)
 Virgina romanca, Alina din Caracal, povesteste despre prima noapte cu cel care i-a castigat la licitatie virginitatea (4218 afisari)
 Angelina Jolie, cu ochii dupa un alt barbat (3740 afisari)
 Politista din Cluj, cu bustul la vedere pe hi5! (FOTO) (2921 afisari)
 Oameni bolnavi: Au facut sex in masina, de fata cu cei doi copii pe bancheta din spate (2915 afisari)
 Daca a zis si Moscova: Guvernul de la Chisinau acuza Romania ca se indreapta spre anularea recunoasterii independentei Moldovei (2136 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00935 sec.