Ziua Logo
  Nr. 4537 de luni, 18 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Sfarsit de legenda
-- Antrenorul Stelei e ca si plecat de la conducerea tehnica a Stelei, insa cea mai importanta pierdere a sa este cea a respectului fanilor
Invins vineri seara de Rapid, Lacatus a refuzat sa demisioneze, din cauza unei clauze de 250.000 de euro, iar pentru acesti bani a acceptat cu seninatate huiduielile unor fani care l-au adulat in ultimii 25 de ani. Nici Gigi Becali nu s-a grabit sa-l demita pe tehnician, tot din cauza unei clauze, tot de 250.000 de euro, pe care ar trebui sa i-o plateasca antrenorului in cazul in care il da afara. Ieri trebuia sa aiba loc o intalnire intre cei doi, pentru a pune la punct o despartire fara despagubiri, insa pana la ora inchiderii editiei aceasta nu s-a produs. Oricum, e vorba doar de un gest formal, pentru ca a devenit evident faptul ca mandatul lui Marius Lacatus la Steaua s-a terminat.
Al doilea "descalecat" al antrenorului Lacatus in Ghencea a fost si cel care a pecetluit soarta fostului fotbalist Lacatus in raport cu cei care il aclamau pana acum un an. Infrangerea pe care ros-albastrii au suferit-o in fata Rapidului, scor 1-2, a taiat definitiv relatiile dintre fani si "legenda", majoritatea suporterilor prezenti pe Ghencea vineri scandand, spre sfarsitul partidei, "Demisia!". Acest fapt, precum si sansele reduse pe care le mai are echipa la o calificare in Europa League, au dus la mentinerea artificiala a lui Marius Lacatus in functia de antrenor al echipei. Numai clauza acestuia, prevazuta in contract, de 250.000 de euro pe care trebuie sa-i primeasca daca va fi demis inainte de terminarea campionatului, l-a tinut pana acum pe banca tehnica a Stelei. Pe de alta parte, nici Lacatus nu isi poate da demisia, pentru ca ar trebui sa plateasca si el tot 250.000 de euro in acest caz. "Eu aveam o clauza in contractul lui Marius conform careia sa plece daca nu prinde podiumul. Eu nu-l demit, ca nu vreau sa-i dau bani, nu mai am. El nu a vrut, ca el nu are nevoie de obiective. Si nu am mai lasat nici o clauza. Eu cred ca el este un om de onoare si va pleca daca Steaua termina pe locul sase. Eu am banii sa platesc salariile, dar nu vreau sa-i mai dau. Ii pastrez pentru fetele mele. Am spus ca se alege praful de echipa daca nu ma bag eu si iata ca asa a fost. Mai sunt trei etape si jucatorii s-au facut de ras. Suntem pe locul 7 si cred ca ramanem in afara Europei", a declarat latifundiarul din Pipera la finalul partidei cu Rapid.
Nu-l mai baga in seama
Antrenorul Stelei nu exclude o intalnire cu patronul sau, in care sa se lamureasca conditiile in care sa plece din Ghencea. Cel mai probabil, in cazul in care cei doi se vor intalni, Lacatus se va desparti pe cale amiabila de Steaua, fara pretentii de vreo parte. "Daca este cazul, voi avea o discutie cu Gigi Becali, dar nu mai bag in seama declaratiile lui din presa. Prin rezultat, poate ne-am facut de ras, prin joc nu. Rapidul a marcat doua goluri pe contraatac din cauza a doua greseli de-ale noastre. Am vorbit si cu patronul mai multe lucruri, urmeaza sa ne intalnim maine (n.r. - duminica)", a declarat si Marius Lacatus.
Cristian MUNTEANU 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Steaua si Lacatus   de cosor ion
A r h i v a
  Rasismul la putere    
  Constantin: "Vrem banii!"    
  Stiri pe scurt    
  Liga litigiilor    
  Pinalti se intoarce    
  Unirea nu se lasa    
  Otopeniul pe sosea    
  Clasament    
  LIGA I ETAPA A 31-A    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Sedinta secreta a Guvernului mondial (6921 afisari)
 Austria scapa a doua scrisoare despre Basescu (6520 afisari)
 Scenariul B: Romania contraataca! (4169 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2274 afisari)
 Comunicatul Ambasadei (1692 afisari)
 Tito i-a lasat vaduvei 2 miliarde de dolari in conturile elvetiene. Asteptam banii lui Ceausescu! (2798 afisari)
 S-a razbunat pe amantul nevestei sale, incercand sa-i violeze sotia! (VIDEO) (2518 afisari)
 Mostenitoarea imperiului BMW cade a doua oara victima santajului sexual (2411 afisari)
 Incredibil: A cazut de la aproape 1.900 de metri si a supravietuit (FOTO/VIDEO) (1829 afisari)
 Au incalcat legea americana ce interzice sexul cu porcii spinosi si s-au ales cu inflamatii la organele genitale! (1581 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01076 sec.