Ziua Logo
  Nr. 4527 de miercuri, 6 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Pamela a vrut sa-si ucida menajera
-- Actrita americana Victoria Principal, interpreta Pamelei Ewing din "Dallas", si-a amenintat una din angajate cu pistolul, acuzand-o ca plimbarea cainelui a durat revoltator de mult.
Agresoarea trebuie sa raspunda acum in fata instantei pentru gestul sau, considerat de presa mult mai spectaculos decat oricare alta scena interpretata de ea in popularul serial de televiziune.
Se pare ca actrita in varsta de 59 de ani si-a iesit din minti dupa ce menajera sa, Maribel Banegas, pe care o acuzase ca i-a stat nepermis de mult timp cu cainele pe afara, i-a spus de la obraz ca oricum plimbatul patrupedului nu intra in atributiile sale. Incidentul a avut loc in vila pe care actrita o detine in Malibu. Potrivit dosarului intocmit de procuratura din Los Angeles, Principal i-a comunicat imediat menajerei ca este concediata, iar cand aceasta si-a cerut drepturile banesti pentru zilele lucrate, actrita a urcat la etaj de unde a revenit inarmata cu un pistol. L-a indreptat spre fosta angajata si a amenintat ca o omoara, cerandu-i chiar unei alte menajere sa se dea din calea sa pentru a putea s-o ucida cu un singur glont pe Banegas. Considerand ca este la un pas de moarte, femeia a luat-o la fuga si s-a inchis intr-o alta camera, de unde a apelat serviciul de urgente 911. In timpul acesta, vedeta, aflata de cealalta parte a usii, si-a continuat amenintarile pana la venirea politiei. Fosta menajera o acuza acum pe Principal de agresiune, amenintare, sechestrare si traumtizare psihica. Daunele materiale solicitate de aceasta nu au fost facute publice. Victoria Principal a interpretat, intre 1978 si 1987, unul din rolurile principale din "Dallas" - pe cel al Pamelei Ewing, avandu-l ca partener pe Patrick Duffy (Bobby Ewing). A fost casatorita vreme de 21 de ani cu chirurgul plastician Harry Glassman, de care a divortat in 2006. Nu are copii iar din 2000 a renuntat la actorie. (C.C.)
 Afisari: 418  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Din frumoasa ce era a ajuns o epava. Mai rau ca Olga Kahn ! :))))   de CALUGARU
A r h i v a
  Van Gogh mutilat de Paul Gauguin    1 comentariu
  Puscariasi polonezi educati la Auschwitz    5 comentarii
  Dietele lui Montignac    
 Top afisari / comentarii 
 Vladimir Voronin tradat chiar de comunistii lui (3747 afisari)
 Poate ii incaiera (2768 afisari)
 Salarizarea unica impusa cu pumnul (2480 afisari)
 Meciul damelor pesediste (1857 afisari)
 Traseistii din PC isi scot ochii (1215 afisari)
 Pedelista sexy si-a postat pe Internet un nou set de imagini fierbinti (FOTO) (2897 afisari)
 Sexy tenismena romanca Simona Halep vrea sa-si micsoreze sanii! Vezi de ce! (VIDEO) (2814 afisari)
 Amatorii de orgii sexuale au invadat un orasel linistit din Germania (2650 afisari)
 Heidi Klum s-a dezbracat in direct la show-ul lui Ellen DeGeneres (VIDEO) (2581 afisari)
 Alarma la Constanta: Un Obiect Scufundat Neidentificat, gasit pe fundul Marii Negre, a fost declarat mina cilindrica atipica (1825 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00722 sec.