Ziua Logo
  Nr. 4525 de luni, 4 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
PDL la munte si la mare
-- Democratii au contraatacat manifestarile socialiste ale PSD din Bucuresti cu o baie de multime la malul marii * Basescu a ocupat Oasul, iar Geoana i-a suflat in ceafa
Elena Udrea: "Fac orice pentru binele turistic. Daca ajuta la promovarea hergheliei, eu o sa calaresc de cate ori voi veni aici"
Plaja din Mamaia, 1 Mai.
Se lanseaza Imnul Turistic al Romaniei. Bucuria Elenei Udrea este umbrita pentru o clipa de o voce de femeie revoltata care s-a auzit in spatele ei chiar in momentul in care au aparut pe scena niste fete pe role. ,,Asta-i Romania? Niste fete in chi�loti? E vorba de mare, in ce-ati fi vrut sa apara imbra�cate, in costume de schi?", a murmurat discret una dintre vecinele ministrului.
,,Sa mai puna cineva imnul o data!". Asta a vrut Elena Udrea imediat dupa terminarea cantecului menit sa arunce multimea in delir. ,,Sa-l fredoneze lumea", s-a mai agitat neauzit ministrul in aglomeratia care se destrama nedrept de repede. Totul s-a stins ca si cum n-a fost, odata cu focul de artificii anemic, atins evident de criza. La fel ca toate celelalte, de altfel: creativitatea lui Moga, imaginatia regizorului, hainele Loredanei, gratia modelelor. Un amestec greu de definit, plin de simboluri dubioase, cu nimic mai decente decat cele explicite din parodia care a luat caimacul evenimentului de la Mamaia. Pentru ca altfel, ce sa caute niste fetisoare nesigure pe role, imbracate in ii si chiloti de baie, un ciufulit zdrentaros care a aterizat pe scena venind de cine stie unde pe un cablu atarnat pe deasupra multimii, simbolizand cine stie ce si un saltimbanc care a scos foc pe gura dupa care s-a intors cu susul in jos si a stat in maini pana la sfarsit, aratand cu umor involuntar starea lucrurilor din Romania.
Mazare si Coulthard au zis ,,pas"
Intru sustinerea Elenei Udrea, i-au fost alaturi: cu discretie, familia prezidentiala - in spatele scenei si pentru scurt timp; ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, si Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor, singura pazita ca la carte. Un trio super incantat de productia muzicala. In multime s-a aflat si Elena Basescu, care nu a vrut sa apara in primul rand alaturi de doamnele politicii romanesti, ea fiind inca aspiranta. Mai lunga este insa lista celor care n-au fost. Intre ei, Radu Mazare, care intrebat daca va participa la eveniment, a ridicat neinteresat din umeri, si invitatul lui special, David Coulthard, care s-a mirat sincer de natura lansarii. ,,Imn turistic? Adica cum, asa, ca imnul national?" Da, cam asa ceva. Cu David am stat de vorba la prezentarea monopostului cu care a concurat in 2005 si cu care a facut demonstratia de a doua zi, la care nici ministrul turismului n-a participat. Fostul pilot de Formula 1 nu stia nimic despre Romania inainte de-a fi invitat la Mamaia. Acum stie ca suntem tara unicat care isi va ademeni turistii straini cu un imn.
EBA, de la Mamaia la Costinesti
Daca Elena Udrea a calarit si s-a dat cu salupa, Monica Iacob Ridzi a jucat de Ziua Tineretului fotbal. Iar daca de 1 Mai, la Mamaia, Elena Basescu a preferat randul 10, pe 2 mai, la Costinesti i-a fost alaturi, in primul rand, Moncai, pe care media carcotasa a contestat-o destul de vehement. La concertul formatiei Voltaj, un alt trio a fost in atentia multimii, nici de data asta foarte numeroase: Roberta si Monica au flancat-o pe fiica presedintelui. Toate erau vesele, cantau si se bucurau de muzica, nepasatoare la aerul rece si ud de ploaie de Costinesti. Era aproape de miezul noptii, se terminau cele doua zile de sarbatoare pline de evenimente mai mult sau mai putin reusite, dar bine intentionate. Numai vremea a fost precum turismul: cand ti-e lumea mai draga apare un nor si ti-o strica.
Totul pentru Patrie
Herghelia Mangalia. 2 mai. Elena Udrea si-a invins teama si a incalecat pe un cal pur sange arab. "Am calarit o singura data. M-am urcat pe cal si nu m-am simtit foarte confortabil, trebuie sa recunosc. Pentru un incepator nu-i foarte linistitor. Este un cal despre care nu stii cum va reactiona dar ma sacrific. Fac orice pentru binele turistic. Daca ajuta la promovarea hergheliei eu o sa calaresc de cate ori voi veni aici", a afirmat Udrea inainte de a se cocota pe cal. Dupa numai cateva secunde, de la inaltime, lucrurile nu i-au mai parut atat de inspaimantatoare si chiar si-a recapatat zambetul. "Nici nu va vad bine. Dati-va la o parte, ca acum sunt chiar pe cai mari", spunea Elena Udrea. Pe acelasi cal au incalecat apoi Loredana Groza si Monica Tusac, sotia primarului din Mangalia, Claudiu Tusac, insa acestea s-au dovedit a fi mai obisnuite cu caii.
Mihaela CARLAN, Corina Scarlat 
 Afisari: 623  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
Toata lumea rade,canta si danseaza, cum era titlul unui film sovietic clasic.   de Socrate
Ai uitat ?   de bazileus
PE CE SE DUC BANII...    de stan patitu
A r h i v a
  Vanatoare de "Doctori in stele"    4 comentarii
  Gripa porcina a plecat din SUA    8 comentarii
  Universitatile la deparazitat    9 comentarii
  Unu mai muncitoresc ca altul    4 comentarii
  Sambra prezidentiala    7 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Vanatoare de "Doctori in stele" (4852 afisari)
 Gripa porcina a plecat din SUA (2425 afisari)
 Magda in lacrimi (1759 afisari)
 Universitatile la deparazitat (1705 afisari)
 Monstrul din Brasov sugrumat in celula (1513 afisari)
 Isi micsoreaza penisul de 25 de centimetri, pe care tocmai l-a marit, pentru ca femeile nu vor sa faca sex cu el (3797 afisari)
 Topul catastrofelor ce vor distruge civilizatia umana in 2012 (3706 afisari)
 Bloggeri si forumisti, atentie la ce scrieti! Va pandeste puscaria!  (2470 afisari)
 Hitler, suparat pe succesul Sandero pe piata din Germania: Pai de aia am facut eu Autobahn, sa merg doar cu 180km/h?! - VIDEO (2323 afisari)
 Autorii unui filmulet intitulat "Romania-the end of choice", reclamati pentru defaimare si instigare la prostitutie si pornografie (1749 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01108 sec.