Ziua Logo
  Nr. 4524 de joi, 30 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Pedeapsa Gorbunov
Sectia de judecatori a CSM a decis, ieri, excluderea din magistratura a judecatoarei Maria Nicola, de la Tribunalul Dolj, cea care a admis cererea de intrerupere a executarii pedepsei in cazul lui Serghei Gorbunov. Maria Nicola a fost audiata, in urma cu o luna, de membrii Sectiei pentru procurori a CSM, aceasta sustinand nu a vrut sa-si asume riscul ca Gorbunov sa orbeasca in penitenciar, informeaza Mediafax. (R.M.)
Agresorul lui Preda
Persoana care apare in inregistrarea video lovindu-l pe Eugen Preda, in timpul incidentului de la Mall Plaza, a fost identificata de anchetatori. Urmeaza sa fie identificate si celelalte persoane prezente la fata locului, a declarat comisarul Christian Ciocan, de la Politia Capitalei. Cel vinovat de lovirea lui Preda va raspunde acuzatiei de lovire si alte violente. Ministrul de Interne, Dan Nica, a anuntat, ieri, ca la nivelul Politiei Capitalei, se desfasoara anchete disciplinare pentru cateva zeci de politisti. (R.M.)
Hayssam in arest
Avocatul lui Omar Hayssam sustine ca acesta este arestat in Siria de aproximativ un an, autoritatile siriene tinand secreta aceasta informatie. Informatia i-ar fi parvenit aparatorului sirianului, Ion Cazacu, printr-o scrisoare trimisa de tatal lui Omar. Avocatul, care-l reprezinta pe sirian in procesul armatorului Mustafa Tartoussi (pe a carui nava ar fi fugit Hayssam din Romania) a cerut magistratilor, ieri, la Curtea de Apel Bucuresti, sa faca verificari prin MJ, pentru a vedea daca informatia se confirma. (R.M.)
Lotul Popoviciu
Curtea de Apel Bucuresti a respins, ieri, si contestatia fostului sef al DGIPI, Cornel Serban, impotriva prelungirii interdictiei de a parasi tara. Instanta a respins, luni, contestatiile impotriva interdictiei de a parasi tara dispuse de procurorii DNA in cazul omului de afaceri Puiu Popoviciu si a ofiterului DGA Petru Pitcovici, acuzati de coruptie. Procurorii DNA au prelungit pentru 30 de zile interdictia de a parasi
tara in cazul celor trei. Acestia sunt cercetati in dosarul tranzactionarii terenului din Baneasa apartinand Universitatii de Agronomie. (A.N.P.)
Duduieni la beci
Trei membri ai clanului Duduienilor din Capitala au fost arestati, fiind acuzati ca ii amenintau pe proprietarul unei case de amanet si pe angajatii acestuia ca sa nu instraineze bijuteriile lasate amanet si pe care nu le rascumparau in perioada prevazuta in contract. Cei trei au atacat casa de amanet provocand distrugeri, potrivit Mediafax. Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a dispus arestarea preventiva a celor trei pe o perioada de 29 de zile. (A.N.P.)
 Afisari: 194  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Operatiunea "Brescia"    
  Liber, Geamanu injura presa    2 comentarii
  Nica infiinteaza politia locala    6 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 EBA fara casa (3517 afisari)
 Raportul pe Justitie va fi necrutator (2874 afisari)
 Salariile bugetarilor cu bani de imprumut (2512 afisari)
 Parlamentul European pune la zid Chisinaul (2408 afisari)
 Bratarile meserie de aur (2379 afisari)
 "Mama, ma vor executa. Te rog, salveaza-ma!". Tanara din Iran, condamnata la moarte pentru o crima pe care nu a comis-o, a fost spanzurata - VIDEO (4254 afisari)
 Sase elevi sunt cercetați după ce au postat pe Internet un film porno cu doi dintre colegi - VIDEO (3577 afisari)
 O bucuresteanca s-a dus in pielea goala la cumparaturi - VIDEO (3231 afisari)
 Si-a "corectat" sotia nimfomana pentru ca traditia romaneasca spune "sa-ti aperi onoarea" (2812 afisari)
 Un craniu de extraterestru, descoperit pe Marte (2529 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00843 sec.