Ziua Logo
  Nr. 4522 de marti, 28 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Fiara incoltita
-- Patronul ros-albastrilor e decis sa-l faca pe Lacatus sa plece pentru a doua oara din Ghencea in acest sezon
Mircea Paun - ZIUA FOTO
Dupa iesirea din arest, nici nu terminase bine de spus cum va fi un om mai linistit, care se va bucura doar de familie, fara sa mai intre in conflicte gratuite, ca Gigi Becali isi dadea din nou in petic! Primele sale cuvinte despre Steaua, dupa zilele in care a stat inchis, au fost unele care l-au incriminat in mod direct pe Marius Lacatus pentru situatia foarte delicata in care se afla echipa in aceste momente. "Am gresit cand am spus ca las echipa pe mana lui Lacatus, ca nu ma mai bag deloc. Am stiut ca o sa se aleaga praful, cum s-a si intamplat. Nici acum
nu ma voi mai implica, pentru ca vreau sa vad pana unde se va alege praful",
spunea Gigi Becali.
Traseul echipei a dat apa la moara si suporterilor, unii dintre ei deja incepand sa-l conteste pe Lacatus, uitand probabil ca "marile" transferuri ale echipei, in intersezon, au fost Tudose, Bicfalvi si Litu. In aceste conditii, conflictul mocnit dintre finantatorul din Ghencea si antrenorul echipei este foarte aproape de a atinge apogeul, dupa ce Gigi Becali a declarat ca urmatorul tehnician al echipei va fi instalat de suporteri, dupa consultari cu presedintele executiv Valeriu Argaseala.
Clauza de 200.000
Dedesubturile relatiei reci dintre Gigi Becali si Lacatus au fost dezvaluite, pentru ZIUA, de surse apropiate celor doi: "Daca cineva crede ca Lacatus a uitat cum a fost indepartat de la echipa, dupa ce obtinuse zece victorii consecutive, se insala. Numai faptul ca e un stelist veritabil l-a facut sa revina. Acum insa, nu va mai pleca, decat daca va fi dat afara. Numai ca Lacatus are clauza in contract, de 200.000 de euro, pe care va trebui sa-i primeasca in cazul in care va fi demis. De asta si incearca Gigi Becali, prin toate mijloacele, sa-l faca sa-si dea demisia din nou, pentru a nu fi nevoit sa-i dea banii. Il jigneste cum poate, dar Lacatus e hotarat sa ramana si sa ajute echipa cum poate el mai bine. A renuntat si la a pleca la Kayserispor, pe banii multi, numai pentru a mai salva ceva din acest sezon. Turcii se angajasera sa-i plateasca si o clauza din contract, cea prin care se stipula ca Lacatus trebuie sa plateasca 200.000 de euro daca semneaza cu o alta echipa in timpul campionatului". Referitor la cea mai recenta declaratie a patronului din Ghencea, prin care acesta facea apel la suporteri pentru a desemna noul antrenor, sursele din anturajul echipei demasca incercarea de manipulare. "O sa vorbesc cu suporterii, daca ei nu-l mai vor pe Lacatus. <<Bai, baieti, cum vreti voi? Nu mai vreau sa ma cert, sa ma injurati. Spuneti voi cum vreti!>>. Asa am sa le spun", a anuntat Gigi Becali. "Subit, au inceput suporterii sa fie importanti pentru oficiali. Nu mai sunt vagabonzi si hahalere, acum sunt consultati in probleme foarte importante, cum ar fi numirea unui alt antrenor. Inca o incercare de manipulare, marca Gigi Becali. Acum se da de partea suporterilor, pentru ca a vazut ca o parte dintre acestia il contesta pe Lacatus. A uitat cand ii ameninta ca nu-i mai lasa pe stadion!", sustin aceleasi surse.
Dayro, grasutul rasfatat
Un alt episod care a stricat si mai mult relatia dintre Lacatus si Gigi Becali a fost acela care l-a avut drept protagonist pe Dayro Moreno, rasfatatul patronului din Ghencea. Dupa prestatia deplorabila din partida cu Farul, atunci cand Lacatus l-a schimbat dupa numai 30 de minute, columbianul a fost lasat acasa cand echipa a mers la Medias, pentru meciul cu Gaz Metan. Cum a iesit din arest patronul Stelei, cum Dayro a revenit in echipa! "Unul dintre motivele pentru care Dayro nu a jucat la Medias este si faptul ca el are cinci kilograme peste greutatea sa optima! Este greu de crezut cum un fotbalist profesionist poate fi in halul acesta de delasator. Cum insa a spus ca a fost afectat de arestarea patronului, el a intrat in prima echipa la meciul cu CFR, dar nu mai este agreat de nimeni in vestiar", au incheiat sursele din anturajul echipei.
Cristian MUNTEAN 
A r h i v a
  Recursuri amanate    
  LIGA I - ETAPA A 27-A    
  Stiri pe scurt    
  Felix ramane fara Liga I    1 comentariu
  Derby pe sest    
  Lobont operat    
 Top afisari / comentarii 
 Miscarea urmatoare (3924 afisari)
 Romania o inmoaie cu Basarabia (2392 afisari)
 Baieti, e criza de bani! (2317 afisari)
 Sedinta CSAT de 4,5 miliarde de euro (2258 afisari)
 Rasturnare de CURS (1746 afisari)
 Marius Oprea lanseaza biografia lui Basescu: "Nu are decat sa ma dea in judecata" (3315 afisari)
 Gigi Becali catre o jurnalista: Tu nu mai aparea asa cu decolteuri din alea. Inchide alea acolo, la tate (2784 afisari)
 UPDATE: A murit Valeria Peter Predescu (2437 afisari)
 S-a insurat cu doua gemene, pentru ca nu reusea sa decida de care e indragostit! (2128 afisari)
 A fost arestata pentru ca facea prea multa galagie in timpul partidelor de sex (1875 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01073 sec.