Ziua Logo
  Nr. 4519 de vineri, 24 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Dragomir minte in direct
Seful LPF a declarat ieri, la Realitatea TV, ca nu crede ca in Liga I au fost meciuri trucate, ba chiar a plusat si a spus ca nu a auzit de asa ceva in timpul mandatului sau! Intrebat daca banuieste ca FC Arges a trucat meciuri, Dragomir a raspuns sec: "Nu!". De asemenea, chestionat daca in Liga I au existat partide trucate, seful LPF a raspuns sfidand orice urma de logica si de bun simt: "Sincer? Nu!". De altfel, presedintele LPF a declarat in dese randuri ca nu are cunostinta de eventuale aranjamente in Liga I, desi acum cativa ani au existat mai multe "momente zero" in care chiar presedintii de cluburi au recunoscut astfel de lucruri, cu promisiunea ca vor renunta la ele.
"Corleone" a uitat chiar faptul ca tocmai el a demascat celebrul aranjament de la un meci Ceahlaul - Dinamo, motiv pentru care a si rupt prietenia cu Gheorghe Stefan, partener de concedii si de afaceri.
Pana la urma, dupa de�punctari minore ale celor doua cluburi, sanctiunile au fost anulate. Dragomir a spus totusi ca se astepta la arestarile din ultimele zile, pentru ca "fotbalul romanesc este putred la fel ca orice lucru din Romania. Nu exista padure fara uscaciuni".
Totusi, seful LPF le ia apararea arestatilor: "Este o fumigena. Sa vedem ce o sa se intample de acum inainte. E mai rau ca pe timpul lui Stalin. Dupa parerea mea, aceste arestari nu sunt normale, cei arestati nu sunt pericole sociale. Sunt abuzuri prea mari. Acesti oameni nu sunt criminali. Legea spune clar ca ar fi trebuit sa fie vorba de un pericol social. Dar ce, arbitrii corupti sunt un pericol social, ce Dumnezeu?
Dar, ma rog, nu vreau sa vorbesc mai multe pentru ca nu e bine". Dragomir mai crede ca totul a plecat de la ascultarea telefoanelor, masura ceruta de presedintele FRF. "Mircea Sandu a cerut oficial organelor abilitate, in urma cu doi ani, ca arbitrii si oamenii de fotbal sa fie urmariti. Acum doi ani s-a intamplat. Si nu te joci cu asa ceva. Sunt convins ca s-au ascultat toate telefoanele. Al meu? Normal, al meu cred ca e ascultat de cinci ani. Ma tem doar sa nu ne pedeapseasca Dumnezeu. In rest, nu ma tem de nimic", a declarat Dragomir. Seful LPF nu crede ca in scandalul de coruptie vor mai aparea si alte nume de arbitri. "Nu cred sa mai fie si altii implicati. Despre conducatori nu stiu ce sa zic, pentru ca nu am citit rechizitoriul si nu stiu daca mai sunt si altii in afara de Penescu. Dar chiar daca apar si ii aresteaza procuratura, inseamna ca sunt si vinovati? Ar trebui sa existe prezumtia de nevinovatie. Pana nu se pronunta ultima instanta, sunt nevinovati", a mai spus Dragomir. In schimb, Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a declarat, tot pentru Realitatea TV, urmatoarele: "Si alti presedinti de cluburi sunt implicati. Penescu trebuie felicitat pentru ca datorita lui a inceput curatenia in fotbalul romanesc. Lucrurile sunt foarte clare, insa e greu de demonstrat ca s-au facut blaturi". (MIG)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
AS dori*   de Ion Ionescu
Dragomir...   de Zold Janos
A r h i v a
  Cantonament la beci    
  Avantaj Dinamo    
  LIGA I - ETAPA A 27-A    
  Stiri pe scurt    
  Nasu umbla la dar    
 Top afisari / comentarii 
 Mitrea incalca Omerta (3717 afisari)
 Salarizarea unica incaiera bugetarii (3516 afisari)
 Dublu bumerang (2225 afisari)
 Voronin umileste Parlamentul European (1545 afisari)
 Nasul celulei din Kiseleff 10 (1498 afisari)
 Stefan Andrei: Walter Roman nu a fost omorat de Ceausescu! (3027 afisari)
 Eva Mendes complet goala si extrem de sexy (FOTO) (2465 afisari)
 Un tanar a incercat sa o violeze pe doctorita care l-a bandajat la cap (2250 afisari)
 Savantul american Dennis Meadows: ''Urmatorii 20 de ani vor fi marcati de transformari intense, criza actuala este doar inceputul" (1831 afisari)
 Vecinii lui Elizabeth Hurley o vad adesea pe actrita goala pe balcon (FOTO) (1493 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00983 sec.