Ziua Logo
  Nr. 4518 de joi, 23 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Don Costel audiat
Magistratii Tribunalului Dolj au amanat judecarea dosarului in care fostul director al ANIF, Costel Iancu, este acuzat de sechestrare de persoane. Presedintele Completului 5 al Tribunalului Dolj a decis, dupa mai bine de cinci ore de audiere atat a partilor vatamate, cat si a inculpatilor sa amane judecarea cauzei pentru 6 mai, a declarat purtatorul de cuvant al Tribunalului Dolj. Potrivit sursei citate, la termenul de ieri a fost audiat si Costel Iancu, alaturi de cinci inculpati din dosar, informeaza Mediafax. Intre cei audiati s-a numarat si Alexandru Andrei, barbatul care a sesizat Politia ca a fost sechestrat, alaturi de sotie si unul dintre angajatii societatii pe care o detinea, de catre Costel Iancu si apropiatii sai. (A.N.P.)
Mandatele spionilor
Curtea de Apel Bucuresti va lua in discutie, astazi, prelungirea mandatelor de arestare preventiva in cazul subofiterului Floricel Achim si al cetateanului bulgar Marinov Zikolov, acuzati de tradare prin transmitere de secrete si spionaj. Aceasta este cea de-a doua prelungire a mandatelor de arestare in cazul celor doi. Achim si Zikolov au fost arestati preventiv, pe 2 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, pentru 29 de zile, la propunerea procurorilor DIICOT, fiind acuzati ca au manipulat informatii de natura sa puna in pericol securitatea nationala. (R.M.)
Dosar plimbat
Dosarul privind atacul armat din 29 ianuarie la o casa de schimb valutar din Brasov (soldat cu doi morti) va fi preluat, la inceputul lunii mai, de catre un nou procuror de la Parchetul Curtii de Apel Brasov, dupa ce ambii procurori care s-au ocupat de acest caz au fost detasati in alte functii, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Brasov, inca nu se stie in acest moment cui va reveni instrumentarea dosarului, care a ramas cu autor necunoscut, desi procurorii au anuntat ca au mai multi suspecti, printre care Serghei Gorbunov si Serghei Gribenco. (A.N.P.)
Terorist de ocazie
Un bucurestean a sunat, marti seara, la serviciul 112 si a anuntat ca intr-un tren rapid care circula pe ruta Iasi - Bucuresti Nord este o bomba. Politistii au constatat ca alarma a fost falsa, informeaza Mediafax. Barbatul le-a explicat politistilor ca a anuntat amplasarea unei bombe in tren din cauza ca, desi platise 150 lei reprezentand contravaloarea unui bilet cu taxare in tren pe distanta Vaslui - Bucuresti Nord nu putea lua loc pe scaune, impreuna cu familia sa, intrucat trenul era foarte aglomerat. Bucuresteanul a fost sanctionat. (R.M.)
A r h i v a
  Arbitri in catuse    1 comentariu
  M. Sandu: "Sunt nemultumit"    
  Prunea toarna la UEFA    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Basescu s-ar duce in Iad (2402 afisari)
 Princeps captivus (2238 afisari)
 Mazare cenzureaza ZIUA de Constanta (1759 afisari)
 UE speriata de maciuca lui Voronin (1347 afisari)
 Teoria salariului (1178 afisari)
 Concurenta Miss Univers doar "piele si os" (2056 afisari)
 Sexy Petra Nemcova topeste, la propriu, gheata cu trupul sau gol! (FOTO) (1980 afisari)
 Masonii din Romania vor sa discute cu Basescu si cu Boc despre interesele nationale ale tarii (1755 afisari)
 Scenarii: PDL va elimina PSD de la guvernare. Ba nu, PSD va alunga PDL! (1631 afisari)
 Cheryl Cole, cea mai sexy femeie din lume! (FOTO) (1494 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00836 sec.